Evet pardonBu repoda mevcut değil
Hocam sanırsam sen FlyJB yi kastediyorsun. Fakat ben flex3 ü diyorum
Flex 3 ü ben hiç açamıyorum. 2-3 farklı yerden indirdim. DEB dosyası buldum genede açamıyorum. Açılıyor direkt kapanıyor arayüzü bile göremiyorumFlex 3’e eski telefonumdakileri patch’leri attım sorunsuz çalıştırıyor ancak yeni patch yapamıyorum hata veriyor
PullOver ios 14 ile uyumlu mu?
Localiapstore13 çalışmaz ios14'de Localiapstore indir çalışırArkadaşlar localiapstore yüklüyorum böyle bi olay oluyo yükledğim tweak localiapstore13
Oda çalışmıyo usta hangi repodan indiriyimLocaliapstore13 çalışmaz ios14'de Localiapstore indir çalışır
Flex 3 ü ben hiç açamıyorum. 2-3 farklı yerden indirdim. DEB dosyası buldum genede açamıyorum. Açılıyor direkt kapanıyor arayüzü bile göremiyorum
Dostum açılmıyor yav. Ekrana geliyor gibi olup kapanıyor :(Kardeşim yükledin mi bilmiyorum ama flex3 beta bu repodan yüklenince sorunsuz çalışıyor.
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Kullanıyorum ben. Paralı uygulama yalnız. Satın alımdan sonra sorunsuz çalışıyor. İos 14,3A12 14.X.X de CallRecorder+ kullanabilen var mı? Tweak kurulup ekrana geliyor ama girmek isteyince açılır gibi olup geri atıyor.
BlockYouX kullanan var mı? Çok sorunlu bende. Silmek bile zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
appadminsürüm düşürme için hangi tweak kullanıyor ?
Selamlar Kalin metin olayını kapatırsanız flex ve ya benzeri tweakler atma kapanma yapmazDostum açılmıyor yav. Ekrana geliyor gibi olup kapanıyor :(