Windows üzerinden iOS 13 kurulumunda itunes üzerinden yapılmasında ilk çıktığından beridir sorun var ve Apple ısrarla düzeltmiyor bunu.
Alternatif olarak MacOS üzerinden deneyebilirsin (sanal veya fiziki bir Mac ile) yada Download 3uTools (Safe and free iOS tool for all iPhone, iPad and iPod Touch users) bu konuda 3uTools isimli yazılımla windows üzerinden de yapabilirsin.
hayır bu şekilde bir sorun yaşamadım ben. Cihazı sıfırdan tekrar yükle istersenO program ile yaptım hocam fakat store dan uygulama arada yüklüyor arada yüklemiyor sizde kurmuşsunuz sanırım böyle bir sorun yaşadınız mı ?
hayır bu şekilde bir sorun yaşamadım ben. Cihazı sıfırdan tekrar yükle istersen
Pro Flash ile dene.. İndirdiğin ipsw yi import et yan kısımdan cihazı da DFU moda al o şekilde yap.Easy Flash ile yapmıştım hocam işlemi doğru mu yaptım ? Yani tekrar yüklersem aynı hatayı yapmıyım diye sordum.Birde güncelleme gereken uygulamaları store da nasıl görücez artık ?
Pro Flash ile dene.. İndirdiğin ipsw yi import et yan kısımdan cihazı da DFU moda al o şekilde yap.
Güncellemeleri de; appsotore a girdiğinde üst kısımda hesap resminin olduğu kısma dokun. Oranın alt kısmına geliyor güncellemeler.