iOS 13 Jailbreak Kaldırma

Mehmet Gülcan

Yetkili
Moderatör
Katılım
5 Nis 2018
Mesaj
217
Tepkime puanı
76
Dostlar merhaba,

iPhone SE 1. Generation cihazımda 13.3.1 uncover var. Uzun süredir sıfırlamadım. Filzada Stalky tweaklerinin zipleri (benim verilerim), benim için önemli zip dosyaları var. Jailbreaki Uncover ayarlardan Refresh Icon Cache ve Restore RootFS açıp kaldırırsam daha sonrasında cihazı ayarlardan sıfırlarsam, cihazda bana ait herhangi bir veri kalır mı? Çünkü satmayı düşünüyorum cihazı. Daha sonrasında bir sorun oluşsun istemiyorum.

Silinir diye düşünüyorum da yine de fikrinizi almak istedim.
[automerge]1664871714[/automerge]
Herşey silinir diye düşünüyorum*
 
Hocam succession tweaki ile tertemiz aynı sürümle cihazınızı satabilirsiniz
 
Hocam succession tweaki ile tertemiz aynı sürümle cihazınızı satabilirsiniz

Uncover ayarlardan Refresh icon cache ve RootFS ile jb kaldırdım. Ardından ayarlardan sıfırladım. Kalıntı kalmamıştır herhalde artık.
 
kalıntı heryerde kalır. succession ile sıfırlamazsanız ya da itunes ile ipsw indirip dfu modunda sıfırlamazsanız kalır. iyi forumlar.
 
kalıntı heryerde kalır. succession ile sıfırlamazsanız ya da itunes ile ipsw indirip dfu modunda sıfırlamazsanız kalır. iyi forumlar.
Hocam succesion hali hazırda iPhone 11 iOS 14 taurine de çalışıyor mu peki
 
taurine bilmiyorum fakat 14 sürümlerinin hepsinde succession beta çalışır. aynı kişinin test ya da beta reposunda olması lazım. iyi forumlar.
 
Geri
Üst