Neler yeni

iOS 13.4.1 - Bluetooth Touch Screen Sorunu Hk.

HakanDastan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba Arkadaşlar

IPad 7 kullanıyorum 13.3.1 versiyona kadar Gamesir X1 (mobil cihazlara klavye mouse takma aparatı) kullanıyordum bu. İhszın FPSDOCK adlı uygulaması ekrana tuş atamamıza yardımcı oluyor (haritalama) böylece mobil oyunlar oynayabiliyor, siz üstatlar belki bu durumu çözebilirsiniz.

Gamesir firmasının bu konu hakkında yaptığı yaptığı açıklama aşağıdadır

13.4.1 ile birlikte Bluetooth üzerinden ekranı kontrol eden yazılımları engellemişler

Eğer bu sorunu çözebilen varsa ülkenin başına geçsin :)

binlerce kişi mağdur ufaklı ufaklı bir sürü telegram whatsappgruplarımız var konuyu herkez takip ediyor, yardımınız olursa çok seviniriz

Saygılarımla

Konu öyle duruyor ki reddit te TweakBounty altında yer almayı haketmiş açıksı üstat kıdemlilerden yardım alamak gerekiyormuş gibi görünüyor.

2021 de bu sorunun hala çözülememiş olması içler acısı günle kalsa bari konu belki billurlu bir abimiz konuya el atar

Cidden su durum hala çözülemedi mi? Onca Tweak yapılıyor bir tane su konu icin Tweak yapılamadı mi?

ZXTouch dokunma smlatorü var gayet güzel çalısıyor ama pc şart jailbreak olması gerekiyor son güncelleme 4 ay önce yapılmıs yenı güncelleme bekleniyor zaten işe yarar tweak yapmazlar nede işe yaramaz işler onlarla ugrsıyolar bitanesi çıkıp düzgün herkezin ısıne yarar bir tweak yapmazlar en son el atıcam az kaldı
[automerge]1629885664[/automerge]
neden buraya link koyamıyoruz insanlar faydalanamasın diye elinizden geleni yapıyorsunuz bu insalara ben link koyup yardımcı olamıyorum neden

Geri