Neler yeni

Çözüldü iOS 12 unc0ver Jailbreak Sıfırlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi iaunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iaunn

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, başlıkta da ifade etttiğim gibi 12.1 unc0ver jbdeyim fakat cihazımı sıfırlamak isityorum, Succession isimli tweak ipsw'i ayrştırdıktan sonra error5 hatası veriyor.
unc0ver ayarladan resotrefs yapsam sonra telefonu reboot edip ayarlar-genel sıfırladan tüm içerik ve ayarları sıfırlasam bi sıkıntı olur mu?
Yardımcı olabilecek var mı?

edit1 :şuan işlemi yapıyorn inşallah elmasada kalmaz :D

Edit2: İşlem başarılı bir şekilde sonuçlandı, unc0ver ile de jailbreak kurulumunu tekrardan gerçekleştirdim. :aaaaa::flamethrower2:

Süreci detaylı bir şekilde çektim en kısa zamanda paylaşacağım.

TEŞEKKÜRLER::clap:
@Kenan___ 'a Succession konu anlatımı ve ilgisinden ötürü.
@HorhoriS 'e beta fikrinden ötürü.

Son düzenleme:
Dostum yapman gerekeni aynen söylüyorum. Önce rootFS restore ile cihazını sıfırla. Sonra samsiganinja.github.io reposundan succession tweakının beta vesiyonu indir en altta olcak ondan sonra dene. Herhangi bir problemle karşılaşmayacaksın.

Hocam bende ios 11.1.2 kullaniyorum, telefondan tamamen sifirlamak istiyorum, cydia şuan da bozuk durumda, sadece telefon kullanarak cihazi sifirlamak istiyorum.
Dostum yapman gerekeni aynen söylüyorum. Önce rootFS restore ile cihazını sıfırla. Sonra samsiganinja.github.io reposundan succession tweakının beta vesiyonu indir en altta olcak ondan sonra dene. Herhangi bir problemle karşılaşmayacaksın.

Delectra yapabilirsin..
hocam bu videoyu izledim, semistore/rollectra ile tamamen sifirlama yapiyor, tek sorunum cydianin bozuk olmasi, bu semistore aracini indirecegim başka bir market var mi? Tweakbox gibi? Yoksa sileo jailbreak mi yapmam gerek?

d36fd7a9805e36154e8885ceccc65f81.jpg

Kendi reposunda yok ama bigbosda bu sürümleri var.0.9b6 mı yükleyim diyosun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

d36fd7a9805e36154e8885ceccc65f81.jpg

Kendi reposunda yok ama bigbosda bu sürümleri var.0.9b6 mı yükleyim diyosun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet en alttakini yükle dostum.
[automerge]1557486487[/automerge]
Hocam electra ile jailbreak yaptim, şuan cydia çalişmasa da jailbreak hala var, filza ile birşeyler yapilabilir mi? Tamamen yöntem ariyorum, bu konularda çok az bilgim var. Şimdiden çok sağolun
Cydia ekranda mı yok ? neden çalışmıyor nasıl bir hata var söylersen yardımcı olacağım.

iPhone'umu Bul kapanmıyor.
DOĞRULANAMADI
iClouda'a bağlanmyala alakalı bir sorun oluştu. diyor

Geri