RootlesJB kurduğum için iOS 12.1.1 beta 3 kurdum fakat, beta güncelleme uyarısı iyice çileden çıkardı beni. iOS 12’nin bütün süümlerinin SHSH blobları elimde mevcut. FutureRestore ile iOS 12.1.2’ye geçebilirmiyim nasıl geçerim?
Peki nasıl geçebilirim?RootlessJB yi 12.0 - 12.1.2 arasındaki tüm sürümlere kurabilirsin.
Elinde 12.1.2 için shsh kaydın varsa FR ile 12.1.2 ye de geçebilirsin.
12.1.1 beta 3 deymiş arkadaş.. nonce ayarladıktan sonra geçiş yapabilirhocam jbsiz nasıl geçilir ki
Peki nasıl geçebilirim?
SHSH içersinde bi kaç tane apnonce bi tane noapnonce klasörü var içerlerinde bi kaç tane shsh2 dosyası var hangisini kullanacağım?12.1.1 beta 3 deymiş arkadaş.. nonce ayarladıktan sonra geçiş yapabilir
Duyuru - iRestore (Kullanıcı Dostu FutureRestore)
Selamlar arkdaşlar , FutureRestore işlemi, komut girme vb. adımlardan dolayı çoğu kişiyi zorlayan bir işlem. Bu konuda kullanıcıları daha az yoracak olan bir uygulama geliştirildi. iRestore ile artık sadece shsh ve ipsw seçerek işlemleri sağlayabilirsiniz. Aşağıdan windows ve mac için...www.jailbreaktr.com
bu konudan destek alarak işlemleri yapabilirsin.
noapnonce olanı kullanacaksınSHSH içersinde bi kaç tane apnonce bi tane noapnonce klasörü var içerlerinde bi kaç tane shsh2 dosyası var hangisini kullanacağım?
noapnonce olanı kullanacaksın
hayır.. geçmek istediğiniz sürümün shsh kaydı olması lazım.. 12.1.3 ev 4 de de güncellemeyin.. 12.1.1 beta 3 de kalsın cihaıznızbir sorum olacaktı 11.3.1 cihazı şimdi 12.1.1b3 güncelledim ios 12 ssh 12.1.1b3, 12.1.3 ve 12.1.4 te var bende 12.1.2 güncelleye bilir miyim?