Çözüldü Ios 11 Cihazımda Tweakler Kaldı Silemiyorum

Skender

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
cihazım 11.4 ve maalesef telefon kapanıp açılınca cydia baya bi bozuldu. bu yüzden tweakleri silemiyorum. bunları manuel olarak nasıl silebilirim? sanırım tüm tweakleri silmeden sıfırdan cydia yenileyemiyorum. yardımcı olabilecek var mı?

Cydia ve electra kaldırma yöntemlerini denedim fakat tweakleri baştan silmediğim için işe yaradığı söylenemez :(

Library/TweakInject (Ana klasör)
Library/PrefenceBundles (Eklentileri)
Library/PrefenceLoader (Eklentileri)
Kurduğun Tweak'ler genelde bu dizinlere yüklenir. Buralardan silersen, telefondan kalkar.

cihazım 11.4 ve maalesef telefon kapanıp açılınca cydia baya bi bozuldu. bu yüzden tweakleri silemiyorum. bunları manuel olarak nasıl silebilirim? sanırım tüm tweakleri silmeden sıfırdan cydia yenileyemiyorum. yardımcı olabilecek var mı?

Cydia ve electra kaldırma yöntemlerini denedim fakat tweakleri baştan silmediğim için işe yaradığı söylenemez :(
dostum telefon sıfırlandı için jb gidiyor o yüzden Electra girip tweak kısmını kapatıp jb
atman gerekiyor başarılı olunca Cydia girebilirsin tweaklrei silebilirsin

Millet, telefonla aranıldığı zaman ekrana pat diye cevap verme ekranı çıkıyor ya onu böyle android gibi üstten gelmesini sağlayamaya yarayan tweak var mıdır?

dostum telefon sıfırlandı için jb gidiyor o yüzden Electra girip tweak kısmını kapatıp jb
atman gerekiyor başarılı olunca Cydia girebilirsin tweaklrei silebilirsin
teşekkürler dostım. ben o kısmı atlamışım. dediğin mantıkla yaptım. sonra tüm twrakleri sildim, sıfır kurulum yaptım. 👍🏽

Geri