İos 10.3.3 iphone 6 jailbreak kaldırmak istiyorum nasıl kaldırırım cydia eraser açılmıyor
Maalesef daha güncellenmedi eraser beklemek zorundasınız sürümü kaybetmek istemiyorsanızİos 10.3.3 iphone 6 jailbreak kaldırmak istiyorum nasıl kaldırırım cydia eraser açılmıyor
Telefonu satacağım ne yapacağımı bilmiyorum adamda zaten ios 10.3.3 olduğu için alıyorMaalesef daha güncellenmedi eraser beklemek zorundasınız sürümü kaybetmek istemiyorsanız
O neden 10.3.3 istiyor demek ki jb yapacak. Sordun mu jb li ister misin diye ?Telefonu satacağım ne yapacağımı bilmiyorum adamda zaten ios 10.3.3 olduğu için alıyor
Merhaba.Başarabildiniz mi JB kaldırmayı?İos 10.3.3 iphone 6 jailbreak kaldırmak istiyorum nasıl kaldırırım cydia eraser açılmıyor
Sitemizde bu açıklama mevcut zaten :)Bugun h3lix 10.3.1 jb kaldırmak için Cydia Eraser programını kullandım. kurduktan sonra acılmadı. İnternette arastırdım ve Filza programı ile Aplication/Eraser içinde 2 adet '' Eraser'' ve '' Eraser_'' programı oldgunu ve '' Eraser_'' olanı silmemi , '' Eraser'' olanında ismini değiştirerek '' Eraser_'' yapmam gerektiğini gordum. Uyguladım ve yeniden respawn yapınca program calıstı. 2 kere kurduktan sonra Telefonu sıfırladı ve ilk aldıgım hale getirdi. İtunes yedekten geri yükleyerek programlarıda aldım. Sun itibariyle calıstıgını soyleyebilirim.
Hayır.Merhaba.Başarabildiniz mi JB kaldırmayı?
İos 10.3.3 içinde olurmu buBugun h3lix 10.3.1 jb kaldırmak için Cydia Eraser programını kullandım. kurduktan sonra acılmadı. İnternette arastırdım ve Filza programı ile Aplication/Eraser içinde 2 adet '' Eraser'' ve '' Eraser_'' programı oldgunu ve '' Eraser_'' olanı silmemi , '' Eraser'' olanında ismini değiştirerek '' Eraser_'' yapmam gerektiğini gordum. Uyguladım ve yeniden respawn yapınca program calıstı. 2 kere kurduktan sonra Telefonu sıfırladı ve ilk aldıgım hale getirdi. İtunes yedekten geri yükleyerek programlarıda aldım. Sun itibariyle calıstıgını soyleyebilirim.
Evet sitemizde yapılışı varHayır.
Yokmu çözümü
[automerge]1523024006[/automerge]
İos 10.3.3 içinde olurmu bu
Evet sitemizde yapılışı varHayır.
Yokmu çözümü
[automerge]1523024006[/automerge]
İos 10.3.3 içinde olurmu bu
O yaptığınız jailbreak’i kaldırmak değil maalesef. Jailbreak cydia ve tweaklerden ibaret değildir. Dosya sisteminde birçok dosya oluşturulur jailbreak için.Ben kaldırmayı başarmıştım ama tam olarak hatırlayamıyorum şimdi.Önce tweakleri kaldırdım teker teker hepsini.Sadece sydia kalmıştı.Sonra sydia instaler tweaki yeniden kur yaptım,kurulumda hata verdi tabi,sonra respring yaptım,açıldıktan sonra hatalı kurulmuş tweak uyarısı verdi,temizlensin mi diye sordu,bende evet dedim,respringten sonra cydia gitmişti.Tel.servise verecektim ve 10.3.3 sürümü kaybetmek istemedim.Servise verdim hiç kimse farkına varmadı jb yapıldığını.Hatırladım kadarıyla böyle yapmıştım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben cydia'yı kaldırmak istemiştim servise verirken sadece.Bu şekilde cihazı satacak olsam da,çok az kişi anlayabilir jb yapıldığını.O yaptığınız jailbreak’i kaldırmak değil maalesef. Jailbreak cydia ve tweaklerden ibaret değildir. Dosya sisteminde birçok dosya oluşturulur jailbreak için.
Servis prosedürü nasıl işliyor emin değilim ama ellerindeki cihazlarla telefonu bağladıklarında ayrıntılı rapor alabilirler.Ben cydia'yı kaldırmak istemiştim servise verirken sadece.Bu şekilde cihazı satacak olsam da,çok az kişi anlayabilir jb yapıldığını.