Neler yeni

Çözüldü igameguardian initialization failed hatası

Elmar123

Aktif Üye
JailbreakTR
selamun aleykum ios 10.2.1 saigon jb kullaniyorum igameguardian-ı orjinal reposundan kurdum ama uygulamayı açınca " initialization failed" hatasını alıyorum tamama basıyorum ve uygulamadan çıkıyor yönetici arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim gamegem de kurdum ondada server no connection hatasi veriyor.Teşekkurler

@Elmar123
kendi sitesinde nasıl olacağı yazıyor ben kendim satın aldım uygulamayı yüklerken jailbreak deaktif olacak ve uygulamayı kullanmak istediğindede aynı şekilde deaktif olması gerekli

@Elmar123
kendi sitesinde nasıl olacağı yazıyor ben kendim satın aldım uygulamayı yüklerken jailbreak deaktif olacak ve uygulamayı kullanmak istediğindede aynı şekilde deaktif olması gerekli

satin alma isleminden sonrami yukleyecegiz igg yi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Elmar123
Sana zahmet sitesinden takip edermisin yanlis birsey soylemek istemem cunku orada bazi bilgiler girmen gerekecek

cevablariniz icin tesekkur ederim orjinal reposundan kurdum uygulamayi acib sonra satin alacakdim bir nevi denemi surum olur ya tweaklerin oyle zannetdim simdi satin alib yuklucem
[automerge]1524741725[/automerge]
@Elmar123
kardes jb deaktif olunca ben onu cydiyadan nasil yukliycem
[automerge]1524741821[/automerge]
tweaki satin aldim sonra reposundan yukledim ayni hatayi veriyor yine nasil bir yol izlemeliyim sitesinde mac adrsi kontrol et 20defa baslat falan diyor anlamadim

Son düzenleme:
@Elmar123
Saigon nasil bilmiyorum ama electra jailbreak'te telefonu kapatip aciyosun sonra electra'ya giris yapiyosun tweaks yazan yeri kapatip jailbreak yapiyosun sonra tweak'i kuruyosun yapman gereken hileyi yaptiktan sonra tekrar jailbreak yapmak icin tweaks yazan yeri acip tekrar jailbreak yapiyosun bu sekilde jailbreak aktif oluyor aslinda kolay ama karisik anlatmis olabilirim
[automerge]1524745133[/automerge]
@Elmar123
Mac adresi dedigi senin ayarlar-genel-hakkinda-wifi adresin kayit esnasinda onu girmen gerekiyor

@Elmar123
Saigon nasil bilmiyorum ama electra jailbreak'te telefonu kapatip aciyosun sonra electra'ya giris yapiyosun tweaks yazan yeri kapatip jailbreak yapiyosun sonra tweak'i kuruyosun yapman gereken hileyi yaptiktan sonra tekrar jailbreak yapmak icin tweaks yazan yeri acip tekrar jailbreak yapiyosun bu sekilde jailbreak aktif oluyor aslinda kolay ama karisik anlatmis olabilirim
[automerge]1524745133[/automerge]
@Elmar123
Mac adresi dedigi senin ayarlar-genel-hakkinda-wifi adresin kayit esnasinda onu girmen gerekiyor
mac adresi yazdim hepsini satin aldim ama simdi bakiyorum wifi adres yerine bluetooth ki ile aynisini yazmisim yani 9 iken bluetooth adresindeki A harfini yazmisin gelistiriciye mail atdim ama onun etkisi varmi calismamasina

@Elmar123
Gelistiriciye durumunu izah et yanlis oldugunu belirt para iadesi yapiyor ilk bende yanlis yapmistim durumu izah ettigimde gelisitirici para iadesi yapti bana sonra tekrardan alim yaptim

@Elmar123
Gelistiriciye durumunu izah et yanlis oldugunu belirt para iadesi yapiyor ilk bende yanlis yapmistim durumu izah ettigimde gelisitirici para iadesi yapti bana sonra tekrardan alim yaptim[/QU
@Elmar123
Gelistiriciye durumunu izah et yanlis oldugunu belirt para iadesi yapiyor ilk bende yanlis yapmistim durumu izah ettigimde gelisitirici para iadesi yapti bana sonra tekrardan alim yaptim
tamam kardes bide gelistirici maili hangi araliklarla yanitliyor gecmi yoksa normal suredemi

@Elmar123
Benim 3 gun surmustu daha kisa olabilirdi ama eksik bilgiler gondermistim gelisitiriciye

Edit : yanlis olan kismi goruntu ile izah etmeyi unutma kontrol ediyor cunku nerden kaynakli hata oldugunu sonrada gerekeni yapiyor

İgg hata

Ekli dosyalar

• D88FFAAF-5977-408B-A07A-570D30F25DA5.png
    D88FFAAF-5977-408B-A07A-570D30F25DA5.png
    104.4 KB · Görüntüleme: 5
Geri