Neler yeni

Tweak Icon Resizer

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Yeni yayınlanan bu tweak ile ana ekran ikonlarının boyutlarını istediğiniz gibi büyütüp/küçültebilirsiniz.

Repo: (Tweak Repomuza Eklenmitşir)
Sürüm: 1.0
Fiyat: Ücretsiz
Uyumluluk: iOS 11

Ekran Görüntüleri
iconresizerforios11-1.jpg

Son düzenleme:
Bu hangi repo ya göremedim bulamadım tweaki linke tıkladım kaynak eksik dedi

@gokmenecer Hocam bende böyle bir hata var ve bigbossta o tweak görünmüyor

Ekli dosyalar

• 7F8CF5EF-AB02-4140-AA41-ED1FE845C319.png
    7F8CF5EF-AB02-4140-AA41-ED1FE845C319.png
    380.9 KB · Görüntüleme: 30
Hayır dolu ama son tweakler gelmedi sanırım ıcon resizer yok

Ekli dosyalar

• 2B0E7849-5357-4011-B7F7-BC27A7518F00.jpeg
    2B0E7849-5357-4011-B7F7-BC27A7518F00.jpeg
    386.1 KB · Görüntüleme: 24
Bu önceki gpg hatalarında çalışıyordu ama şuan daha çok sorun veriyor onu denedim oda olmadı :)

@gokmenecer Hocam sabah uyandığımda kendiliğinden düzeldi güncellemeler geldi.Bilgim olsun diye soruyorum Icleaner ile Cydia kaynaklarınıda işaretleyip silince kullanılan tweakler yada repolara zarar veriyor mu?Tam olarak hangi işlemi yapıyor.Ben genel temizlikte onu işaretlemeden yapıyordum.Genel temizlik yaparkende Cydia kaynaklarını işaretlemek mi gerekli ?

@gokmenecer Hocam sabah uyandığımda kendiliğinden düzeldi güncellemeler geldi.Bilgim olsun diye soruyorum Icleaner ile Cydia kaynaklarınıda işaretleyip silince kullanılan tweakler yada repolara zarar veriyor mu?Tam olarak hangi işlemi yapıyor.Ben genel temizlikte onu işaretlemeden yapıyordum.Genel temizlik yaparkende Cydia kaynaklarını işaretlemek mi gerekli ?
Genel olarak gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sadece senin gibi güncellemeler gözükmüyorsa Cydia'da ki Repo verilerini siliyordur. Haliyle sen Cydia'ya girince son veriler yüklenecek. Sen Cydia'ya girip, Reloading olmasını bekleyip Kaynaklar bölümünde sol üstteki Yenile'ye bastığına emin misin?

@veyselfurkan Eminim tabiki hocam defalarca yaptım.Ara ara o hatayı veriyor sonra düzeliyor kendiliğinden anlayamadım.Çok şey denedim ama olmamıştı.Kendiliğinden oldu şuanlık sorun yok

icleaner içinden seçilen o alanın özelliği; repolardan indirilip cache de kalan tüm bilgileri silip, takılma vb. Durum varsa (yaşanan durum gibi) tüm tepoların tüm bilgilerini tekrar çekilmek durumunda bıraktığı için sorunun düzelmesini sağlaması :okay:

icleaner içinden seçilen o alanın özelliği; repolardan indirilip cache de kalan tüm bilgileri silip, takılma vb. Durum varsa (yaşanan durum gibi) tüm tepoların tüm bilgilerini tekrar çekilmek durumunda bıraktığı için sorunun düzelmesini sağlaması :okay:
Mevcut repolara ve o repodaki tweaklere zarar vermiyor anladığım kadarıyla

Geri