Çözüldü iCloud Hesabı İki Cihazda kullanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berk

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar ben ip 7 kullanıyordum sınavdan dolayı ip 5'e geçtim icloud hesabım aynı sorum şu icloud hesabımın aynı olması ip7 min içindeki bilgileri ip 5'i kullandıkça silinir yada bozulurmu ayrı icloud hesabı açayım mı ?

Merhabalar ben ip 7 kullanıyordum sınavdan dolayı ip 5'e geçtim icloud hesabım aynı sorum şu icloud hesabımın aynı olması ip7 min içindeki bilgileri ip 5'i kullandıkça silinir yada bozulurmu ayrı icloud hesabı açayım mı ?
İki içerik karışabilir, aynı hesabı kullanabilirsiniz ancak ikinci cihazda iCloud ayarlarından eşleştrime yapmak istemediğiniz kısımları kapatabilirsiniz. Bende iPad ile telefonumda bu şekilde kullanıyordum.

birşey aklıma takıldıda benim ip5 cihazım kendini yedeklediği zaman ip7 de ip 5 in yedeğinimi kullanıyor yoksa kendi yedeğinden devam mı ediyor ?

birşey aklıma takıldıda benim ip5 cihazım kendini yedeklediği zaman ip7 de ip 5 in yedeğinimi kullanıyor yoksa kendi yedeğinden devam mı ediyor ?
iCloud Yedeklemeyi iki cihaz için ayrı ayrı alır fakat aynı alandan harcar 5 GB Ücretsiz alanınız varsa sıkıntı olabilir.

Geri