Kompur Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2018 #1 Arkadaslar hyperion carckli surumu olan varmi guncelledim julioverna cracklemiyor
A AgentBug Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2018 #2 Selam, başlığın üzerine baktım **mo" reposunda "hyperion cracked" adında tweak var. Hyperion kullanıcısı değilim ama bir göz atabilirsin. Moderatör tarafından düzenlendi: 9 Eyl 2018
Selam, başlığın üzerine baktım **mo" reposunda "hyperion cracked" adında tweak var. Hyperion kullanıcısı değilim ama bir göz atabilirsin.
gokmenecer VelenzA Administrator 9 Eyl 2018 #3 AgentBug: Selam, başlığın üzerine baktım "kii'mo" reposunda "hyperion cracked" adında tweak var. Hyperion kullanıcısı değilim ama bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... o reponun yasaklı olduğunu binlerce kez söyledik.. lütfen forumumuzda o repoyu tavsiye dahi etmeyiniz.
AgentBug: Selam, başlığın üzerine baktım "kii'mo" reposunda "hyperion cracked" adında tweak var. Hyperion kullanıcısı değilim ama bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... o reponun yasaklı olduğunu binlerce kez söyledik.. lütfen forumumuzda o repoyu tavsiye dahi etmeyiniz.
A AgentBug Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Eyl 2018 #4 gokmenecer: o reponun yasaklı olduğunu binlerce kez söyledik.. lütfen forumumuzda o repoyu tavsiye dahi etmeyiniz. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın forumda daha yeniyim.
gokmenecer: o reponun yasaklı olduğunu binlerce kez söyledik.. lütfen forumumuzda o repoyu tavsiye dahi etmeyiniz. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın forumda daha yeniyim.
gokmenecer VelenzA Administrator 9 Eyl 2018 #5 AgentBug: Kusura bakmayın forumda daha yeniyim. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil.. Aklınızda olsun
AgentBug: Kusura bakmayın forumda daha yeniyim. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil.. Aklınızda olsun
yusuf_ Yetkili Administrator 10 Eyl 2018 #7 Uguraslan: neden yadakli peki Genişletmek için tıkla ... İçerisindeki cracklerden dolayı. Zaten jailbreak'i zor buluyoruz, wbu tip crackle ile kaybetmeyelim.
Uguraslan: neden yadakli peki Genişletmek için tıkla ... İçerisindeki cracklerden dolayı. Zaten jailbreak'i zor buluyoruz, wbu tip crackle ile kaybetmeyelim.