Houdini Beta 3r1 iOS 11.3.1 İle İlgili Sorum

muzisyenizm

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar,
Electra'nın jailbreak yayınlamasını beklerken iOS 11.3.1 cihazıma Houdini Beta 3r1'İ kurup bir kaç değişiklik yaptım. (Kırmızı bildirim ikonunu siyaha çevirdim. Telefon hafızasını temizledim. Ve bir kaç ayar daha denedim.) Daha sonra programın stabil çalışmadığını ve can sıktığını gördüğüm için uygulamayı "remove Houdini" butonuna tıklayarak sildim ve telefon resetlendikten sonra uygulamayı kaldırdım. Ve tüm içerikleri sıfırla ile telefonu sıfırladım. Program sistemden temizlenmiş midir? İleride Electra'nın yayınlayacağı jail ile sorun oluşur mu?

Ekli dosyalar

• Dfmf89EVMAESa1d.jpg
    Dfmf89EVMAESa1d.jpg
    52.7 KB · Görüntüleme: 36
Remove houdini butonunu ben görememiştim :)

Remove houdini butonunu ben görememiştim :)
Acaba temizlenmiş midir kalıcı sorunlar oluşmuşsa Electra jaili ile cihaz elmada falan kalabilir diye korkuyorum. Uzun süredir bekliyoruz sürümden olmayalım.

Acaba temizlenmiş midir kalıcı sorunlar oluşmuşsa Electra jaili ile cihaz elmada falan kalabilir diye korkuyorum. Uzun süredir bekliyoruz sürümden olmayalım.
Madem bu kadar düşünüyorsun, jb istiyorsun niye houdini yükledin ki ? Yüksek ihtimal sorun çıkacaktır telefonunda. Sen sadece uygulamayı sildin. Sistem dosyalarında kalıcı artık bırakmıştır

Kimse bununla ilgili net bişey söyleyemez electra araç çıkınca anlayacağız bugün yediğiniz hurmaların yarın sizi tırmalayıp tırmalamayacağını :)

Ancak Electra yı kurduğunuzda belli olur, topanga da olduğu gibi. Bunun cevabını biz veremeyiz maalesef umarım bir sorun yaşamazsınız.

Temiz sürüm kurma şansımız var mı ? 11.3.1'in imzaları kapandı sanırım.

FutureRestore kullanabilirsiniz. Ancak iki üç değişiklik için dosya sistemini bozmaya değmez

Temiz sürüm kurma şansımız var mı ? 11.3.1'in imzaları kapandı sanırım.
Futurestore yapabilirsiniz. Jailbreak çıkmasını bekleyin bence çokta stres yapmayın bir sorun olursa da çözüm konusunda yardımcı olmaya çalışırız.

Ben de indirdim fakat açtığımda uygulamadan atıyordu? Bir sorun olma ihtimali var mı?

Sıfırlanmıştır siz elinizden geleni yapmışsınız

Geri