Çözüldü Home tuşu

oguzhanceylaan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar, home tuşum bozuldu bunun için sanal home tuşu vb. işime yarayacak önereceğiniz tweakler var mı?

iOS'in Assistive Touch özelliğini kullanabilirsiniz. Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Assistive Touch bölümüne gidip etkinleştirip özelleştirebilirsiniz. Ekranda sanal bir home tuşu belirecektir.

Assistive toucha batığım zaman 5-6 farklı şey çıkıyor ekrana direk home tuşu özelliği koyamazmıyım
[automerge]1561653289[/automerge]
Ayarladım teşekkürler

Merhabalar, home tuşum bozuldu bunun için sanal home tuşu vb. işime yarayacak önereceğiniz tweakler var mı?
Telefonu iphone x gibi yapan tweak var onu kullanabilirsin, iphone x de de hom tuşu yok ya hani, alttan yukarı çekiyorsun, hareketlerle çözüyorsun olayı, forumda konusu vardı adını unuttum, hatta bu işi yapan 2-3 tane tweak var

HomeGesture, LittleX gibi tweaklerden bahsediyorsunuz sanırım. Konu sahibi iOS sürümünü belirtmediğinden önermek istemedim açıkçası ben de 🙂 iOS 10 veya önceki bir sürümdeyse bu tweakler büyük ihtimalle çalışmayacaktır sonuçta.

Assistive touch da tek dokunuşa menüyü aç yerine ana ekran çift dokun yerine uygulama değiştirici vs ayarlayabilirsin. Tweak gerekli değil diye düşünüyorum sadece tuşun görevini yapsın istiyorsan.

Geri