bebii Aktif Üye JailbreakTR 27 Mar 2019 #1 bu sekilde hata aliyorum malesef hic bir tweak kuramiyorum ios 12 Cihaz 6s Sürüm 12 Ekli dosyalar e34cc716-1ef5-42d8-bde9-2e7834e8251d.png 36.1 KB · Görüntüleme: 25
bebii Aktif Üye JailbreakTR 28 Mar 2019 #3 Atorex: Cydia ->Kaynaklar -> yenile yapıp tekrar denermisin Genişletmek için tıkla ... Yenile dedim bu hata cikti Ekli dosyalar 3A4F7E82-4BF7-4199-A70B-F7ED53CEEEDC.png 82.7 KB · Görüntüleme: 7
Atorex: Cydia ->Kaynaklar -> yenile yapıp tekrar denermisin Genişletmek için tıkla ... Yenile dedim bu hata cikti
bebii Aktif Üye JailbreakTR 28 Mar 2019 #5 srdgny: İosgods, repo666, jailbreaktr Yazılı repoları sil Genişletmek için tıkla ... Sonra tekrar mi ekleyecegim jailbreaktr lazim oluyor cunku
srdgny: İosgods, repo666, jailbreaktr Yazılı repoları sil Genişletmek için tıkla ... Sonra tekrar mi ekleyecegim jailbreaktr lazim oluyor cunku
srdgny aseggesa Administrator 28 Mar 2019 #6 bebii: Sonra tekrar mi ekleyecegim jailbreaktr lazim oluyor cunku Genişletmek için tıkla ... Eski repo kaldırıldı aktif değil ordan yüklediğin tweakların cihazda kalır güncelleme almaz artık yeni repoyu ekleyebilirsin.
bebii: Sonra tekrar mi ekleyecegim jailbreaktr lazim oluyor cunku Genişletmek için tıkla ... Eski repo kaldırıldı aktif değil ordan yüklediğin tweakların cihazda kalır güncelleme almaz artık yeni repoyu ekleyebilirsin.
bebii Aktif Üye JailbreakTR 28 Mar 2019 #7 srdgny: Eski repo kaldırıldı aktif değil ordan yüklediğin tweakların cihazda kalır güncelleme almaz artık yeni repoyu ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yeni repo adresi ne hocam
srdgny: Eski repo kaldırıldı aktif değil ordan yüklediğin tweakların cihazda kalır güncelleme almaz artık yeni repoyu ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yeni repo adresi ne hocam
srdgny aseggesa Administrator 28 Mar 2019 #8 JailbreakTR Repo Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bebii Aktif Üye JailbreakTR 28 Mar 2019 #9 srdgny: JailbreakTR Repo Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler hocam
srdgny: JailbreakTR Repo Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler hocam