Neler yeni

Hangi jailbreak aracını kullanmalıyım?

serkan887

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba. iphone X telefonum var ve dün dfu mode ile 12.4 e geçtim. (öncesinde 12.3.1 di) Şimdi 2 ayrı jailbreak aracı var. Birisi sileo yüklüyormuş diğeri cydia. Yeni jailbreak tweak ları sileo için geliştiriliyor deniyor. Çok kararsız kaldım. Sizce ne yapılmalı?

Cihaz
iphone x
Sürüm
12.4
İkisini de dene tarafını seç lakin benim tercihim Chimera olurdu. Bu konu ile alakalı geçmişte forumda bir çok kez tartışmalar yapıldı fakat o zamanlar ki Chimera ile şimdi ki bir değil kullanmadan bilemezsin.

Kesinlikle chimera. Her yönden daha stabil ve hızlı. Ayrıca pil ömrü olarak ve gerekse ısınma sorunu vs olarak unc0verdan kat kat daha iyi. Stabillikte herhangi bir sorun yaşamayacaksın.

Bende x kullaniyorum kararsiz kaldim ama update leri blokladim, iyice hepsi guncellensin birine gecicem ama hangisine gecicem bende bilemedim :)

Evet şu an her JB'de öyle untethered olmadığı için. Telefonunu kapatmamaya çalış ya da her girdiğinde sadece bi kere tıkla sorun değil o kadar :)

Ben daha önce electra ile jb yapmıştım bazı repolar eklenmiyordu. Sileo ile cydiayı beraber kullanıyordum

Geri