coolstar Sileo Süper Moderatör Katılım 25 Ocak 2018 Mesaj 926 Tepkime puanı 570 19 Ağu 2018 #1 Tweak adı: Gridiculous Açıklama: Uygulama ikonlarını istediğiniz gibi yerleştirmeye yarar. Anchor tweakı gibidir. Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap / Fiyat: Ücretsiz Uyumluluk: iOS11
Tweak adı: Gridiculous Açıklama: Uygulama ikonlarını istediğiniz gibi yerleştirmeye yarar. Anchor tweakı gibidir. Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap / Fiyat: Ücretsiz Uyumluluk: iOS11
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 19 Ağu 2018 #2 Bu Tweak , henüz Beta aşamasında olduğu için "Respring" den sonra İconların yeri değişmeyebilir. JailbreakTR
Bu Tweak , henüz Beta aşamasında olduğu için "Respring" den sonra İconların yeri değişmeyebilir. JailbreakTR
HamzaC. Aktif Üye JailbreakTR Katılım 16 Nis 2018 Mesaj 533 Tepkime puanı 147 20 Ağu 2018 #3 icon olmayan yerde kötü bir görüntü oluştu ben nerede hata yaptım :/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
icon olmayan yerde kötü bir görüntü oluştu ben nerede hata yaptım :/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SAKARYALI54 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Haz 2018 Mesaj 153 Tepkime puanı 37 20 Ağu 2018 #4 HamzaC.: icon olmayan yerde kötü bir görüntü oluştu ben nerede hata yaptım :/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... BENDE ben birşey olmadı resping atın bide öyle deneyin [automerge]1534750888[/automerge] Uzun zamandır Beklediğim tweak, teşekkürler
HamzaC.: icon olmayan yerde kötü bir görüntü oluştu ben nerede hata yaptım :/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... BENDE ben birşey olmadı resping atın bide öyle deneyin [automerge]1534750888[/automerge] Uzun zamandır Beklediğim tweak, teşekkürler