Tweak adı : Gesturesi11
Uyumluluk : iOS 13
Açıklama : iPhoneX özellikleri bütün iphone modellerinde kullanmanızı sağlar
Repo :Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Ücret : Bedeva
Bu tweaklerden çok var fakat en beğendiğin iPhoneX özellikleri bütün iphone modellerinde kullanmanızı sağlayan tweak hangisi ? Neyi önerirsin ?Doğru ikisi farklı tweaklertweak ismi doğru mu ?
gestures13 olmasın ?
Doğru ikisi farklı tweakler
repo da görünmüyor o yüzden sordum
![]()
İphone 6'ya ios 13 yüklenebiliyor muiPhone6 ios13 cihazima yükledim. Çalışmak olarak Gestures13 ten daha iyi. Klavyeyi orjinal halinde tutması küçük ekranlı telefonlar için iyi fakat orta tuşu iptal ediyor. Orta tus ile siri açılmıyor, ekran görüntüsü alınmıyor. Bu fonksiyon iphone X de ses acma tuşuyla sağlanıyor fakat tweakte ses acma tuşu islev görmüyor
İphone 6'ya ios 13 yüklenebiliyor mu![]()
Gesturesi11repo da görünmüyor o yüzden sordum
![]()

6s dir cihazı büyük ihtimal.
bir de orta tuş gayet iyi çalışıyor. ekran alıntısı yapıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cihaz 6s, mobilden yazdığım için eksik kolmuş.
Bu tweaki kurduktan sonra benim orta tuş (6s için) basılı tutma hareketi devre dışı kaldı. Basılı tuttuğum zaman siri gelmiyor, ekran alıntısı yapmıyor. Parmak izi, çift tıklama ve tek tıklamayı algılıyor sadece basılı tutmada sorun yaşıyorum. Tweak kaldırınca düzeliyor o sebeple bu tweakten kaynaklandığını yazdım. Cihazda başka bir kişiselleştirme tweaki bulunmuyor. Sadece CCModules mevcut kişiselleştirme olarak bununda çakışma yapacağını sanmıyorum.
Ekran görüntüsü çalışmıyor evet denetim merkezine koyabilirsin ekran görüntüsü kısa yolunu

Ekran görüntüsü çalışmıyor evet denetim merkezine koyabilirsin ekran görüntüsü kısa yolunu
Cercube yüklü iseCihaz 6s, mobilden yazdığım için eksik kolmuş.
Bu tweaki kurduktan sonra benim orta tuş (6s için) basılı tutma hareketi devre dışı kaldı. Basılı tuttuğum zaman siri gelmiyor, ekran alıntısı yapmıyor. Parmak izi, çift tıklama ve tek tıklamayı algılıyor sadece basılı tutmada sorun yaşıyorum. Tweak kaldırınca düzeliyor o sebeple bu tweakten kaynaklandığını yazdım. Cihazda başka bir kişiselleştirme tweaki bulunmuyor. Sadece CCModules mevcut kişiselleştirme olarak bununda çakışma yapacağını sanmıyorum.
cercube yüklüyse o yapar aslında cercube değilde addblock yapar o kapatıyor icleanerden cercubeyi kapat yada addblock u kapat deneO şekilde kullanmadım hiç. Şuan video kaydı alıp hallediyorum![]()
Cercube yüklü ise
cercube yüklüyse o yapar aslında cercube değilde addblock yapar o kapatıyor icleanerden cercubeyi kapat yada addblock u kapat dene
işte hepsi bir anda olmuyor ama cercube alternatifi şeyler var araştır biraz çokta elzem birşey değilAdblock ve Cercube ikiside yüklüydü. İkisinide denedim Cercube sıkıntı çıkarıyor. Onu kaldırınca düzeldi. Şimdide cercubeden olduk. Teşekkür ederim
![]()
ios 12 için neptune for iphoneİOS 12 için versiyonu var mı? Malum 5S için İOS 13 yokta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ios 12 için neptune for iphone