Neler yeni

Tweak GameGem

Uygulamayi kullanmak istediginde reboot yapiyosun ve electra'yi actiginda tweaks yazan yeri kapat jb aktif yap o sekilde kullanan ( daha once kullandigimda bu sorun olmuyordu ama simdi kullanmak istedigimde bu sekilde yapiyorum bende )

[automerge]1523093051[/automerge]
Uygulamayi kullanmak istediginde reboot yapiyosun ve electra'yi actiginda tweaks yazan yeri kapat jb aktif yap o sekilde kullanan ( daha once kullandigimda bu sorun olmuyordu ama simdi kullanmak istedigimde bu sekilde yapiyorum bende )
Bunu ne için yapıyoruz ? Ben ne aratsam hep "0" çıkıyor ?

Son düzenleme:

Ben de öyle yapıyorum da sürekli programı kullanmak için reboot yap sonra tekrar yap jb yap tekrar felan çok saçma bir yöntem. Ücretli bir uygulama için daha iyi bir çözüm sunması gerekirdi.

Ben de öyle yapıyorum da sürekli programı kullanmak için reboot yap sonra tekrar yap jb yap tekrar felan çok saçma bir yöntem. Ücretli bir uygulama için daha iyi bir çözüm sunması gerekirdi.
Reposunda daemon unloaderi yukleyip tekrar kaldir new term2 yi açıp /Applications/iGameGuardian.app/loader &
/Applications/iGameGuardian.app/gg_trigger & yaz aktifken de kullanabilirsin ama riskli diye yazmış

Ben 10.3.3 üm bilmiyorum o yüzden reposundan bakayım hemen cevap atatım hocam.
[automerge]1523113854[/automerge]
İos 11 için gameplayer çıktımı dostum ?
Komik bir şekilde *** reposundan indirdim ve en yeni versiyon olarak 9.x denilmiş ama sorunsuz çalışıyor bende 11 de de denemekte fayda var.

@yalandunya241 teşekkürler cevap için. Siz yazdıktan sonra sitesine baktım. Bu yöntemle bir sıkıntı çıkarsa geliştirici yardım da etmiyormuş. Riskten kastı ne bilmiyorum, belirtmemiş ama yine de riske girilmez.

Konu açmak istemedim burdan bilen çıkmazsa açacağımda,bazı oyunlarda (örnek Mobile Legends:Bang Bang) uygulamayı sil yüklede yapsanız aynı hesap açılıyor.Game Center hesabını değişsenizde sonuç aynı.Bunun için bildiğiniz bir tweak var mı? Telefonu tamamen sıfırlayınca yeni hesap açılabiliyormuş.Başka türlü bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bir tane biliyoeum hocam adını atarım şimdi
[automerge]1524027488[/automerge]
Icon Tool dur herhalde

Ben bir tane biliyoeum hocam adını atarım şimdi
[automerge]1524027488[/automerge]
Icon Tool dur herhalde

Deneyeceğim hocam

@SuvariBurak eğer oyun cloud yedeği alıyorsa kaldığı yerden devam eder. Cloud ayarlardan yedeği kapatın veya silin olması lazım.

Yok hocam öyle değil oyun online bir oyun zaten , büyük ihtimalle cihazı sıfırlayınca telefonun kimliği değişiyor,uygulamada bunu görünce başka cihaz deyip yeni hesap açıyodur tahminimce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@SuvariBurak online oyunlar kendi serverlarında da tutabiliyorlar oyun geçmişlerini, ama genelde yeni oyun açtığınızda sorması lazım eski kayıtları yüklemek istermisin diye. Yüklemezseniz sıfırdan başlar. Bazı oyunlar sizin söylediğiniz gibi başına buyruk kendi kendine eski kayıttan başlayabiliyor.

iOS 11.3.1 de total matches 0 hatası veriyor sorunun 2 uygulama arasında geçiş yaptığımız için diğerinin arka planda çalışmayı durduğunu düşünüyorum sırf bu uygulama için jb yaptım bende

iOS 11.3.1 de total matches 0 hatası veriyor sorunun 2 uygulama arasında geçiş yaptığımız için diğerinin arka planda çalışmayı durduğunu düşünüyorum sırf bu uygulama için jb yaptım bende
Hocam gamegem komple sil fizlada arat çıkan gamegem tüm kalıntılarını sil sonra telefon kapat aç ,Electra tweak tıkı kapalı şekilde etkinleştir, gamegem sitesinde Deb Dosyası var bir alt sürümünü indir kur iOS 11.1.1 de ben öyle yapıyordum iOS 11.3.1 denemedim sen dene istersen

Hocam gamegem komple sil fizlada arat çıkan gamegem tüm kalıntılarını sil sonra telefon kapat aç ,Electra tweak tıkı kapalı şekilde etkinleştir, gamegem sitesinde Deb Dosyası var bir alt sürümünü indir kur iOS 11.1.1 de ben öyle yapıyordum iOS 11.3.1 denemedim sen dene istersen

Deniyorum

Kardeşim çok teşekkür ederim denedim oldu çatır çatır yaptım
Bigboss reposundan güncel sürümü indirdim 1.5 olanı yani sen adamsın yeni konu açmayı düşünüyorum

Geri