Çözüldü Future Restore yaparken cihaz açılmaz hale geldi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbrq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bbrq

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Telefonumda ısınma ve donma sorunlarını ortadan kaldırmak için temiz bir 11.3.1 sürümüne dönüş yapayım dedim ve forumdaki windows için future restore konusundaki adımları birebir takip ederken komut satırında telefonun DFU modundan çıkarılıp tekrar bağlanmam istendi aynı şekil programın dediklerini uygularken program cihazı kapattı ve DFU moduna aldı fakat sonrasında şöyle bir hata aldım.
Hata.jpg

Bende telefonu tekrar başlatıp future restore'u tekrar deneyeyim dedim telefonu kapatıp açtığımda karşıma iTunes'den bu bilgilendirme ekranı çıktı;

iTunes Bilgi Kısmı.jpg

Şuanda telefondada bu ekran var iOS'a ulaşamıyorum.

ios11-iphone7-itunes-recovery-restore.jpg

Çökmüş olabilir mi arkadaşlar eğer öyle ise 11.3.1'e tekrar dönme imkanım var mı?

Korkma telefon recovery modda kalmış. Reiboot kur pc ne recovery moddan çıkar.

Korkma telefon recovery modda kalmış. Reiboot kur pc ne recovery moddan çıkar.
Dostum Allah senden razı olsun. Bir an bütün jailbreak serüvenime veda edip 11.4 sürümüne geçiş yapıcam diye istemeye istemeye güncelleme yapacaktım :) Bu programı saklicam teşekkürler!

Dostum Allah senden razı olsun. Bir an bütün jailbreak serüvenime veda edip 11.4 sürümüne geçiş yapıcam diye istemeye istemeye güncelleme yapacaktım :) Bu programı saklicam teşekkürler!
😊😌 geçmiş olsun

Tekrar aynı durumu yaşarsan Cihazı ITunes 'a bağlı bırakma.. Geçmiş olsun

Geri