Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone xs 14.3 unc0ver jb kullanmaktayım. Fotoğraflar içinde videoyu oynatamıyorum, video foto sildiğimde geri dönüp baktığımda silinmemiş olduğunu görüyorum. Fotoğraflar çok kötü pikselliğiyle açılıyor. Bu sorun neyden kaynaklanmaktadır?
üstadım iclodla ilişikliği kapalıydı. Şöyle birşey var ki; cihazı kapatıp açtığımda jailbreaksiz haldeyken sorun yok, ama jb yaptıktan sonra sorun oluyor Fotoğraflar içi.
iphone xs 14.3 unc0ver jb kullanmaktayım. Fotoğraflar içinde videoyu oynatamıyorum, video foto sildiğimde geri dönüp baktığımda silinmemiş olduğunu görüyorum. Fotoğraflar çok kötü pikselliğiyle açılıyor. Bu sorun neyden kaynaklanmaktadır?
Hocam bu sürümde değişik değişik zamanlarda değişik değişik yerlerde ben de de bir şeyler oluyor bazen programları AppStore dan gügüncellemiyor, bazen uygulama silemiyorum falan gibi
Liberty ile fotoğrafların jb görmesini kapatsak düzelirmi aceba @Ak.if denemekten zarar gelmez bi liberty tweak ını kurup ayarlardan liberty tweak ından fotoğraflar ı seçermisin?