Fotoğrafların uygulamalarda gözükmemesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Laars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laars

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar geçen aya kadar ios 12.2 jb kullanıyordum daha sonra ios 14.4 e güncelledim ve dün bootra1n ile jb yaptım gayet düzgün şekilde çalışıyor fakat ayarlardan izinleri vermeme rağmen uygulama içinde fotoğraflar gözükmüyor sanki hiç fotoğrafım yokmuş gibi uyarı veriyor. Bunu tweaklı whatsapp da ve tweaksız snapchatte yaşadım snapchat i jbden sonra kurdum bu arada ikisinin sürümü de güncel bunun dışında telefonumda jb yapmadan önce discord vardı izinleri daha önce vermiştim onda sıkıntısız bir şekilde gösteriyor bu konu hakkında bir fikri olan var mı

jbsiz de durum aynı mı? jb deaktifken bakar mısınız?

evet durum aynı snapchat in sürümünü düşürdükten sonra sorun snapchatten kalktı fakat whatsapp için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

jailbreak aracında rootfs ya da restore secenegi varsa onları secerek sıfırlayın.

Arkadaşlar geçen aya kadar ios 12.2 jb kullanıyordum daha sonra ios 14.4 e güncelledim ve dün bootra1n ile jb yaptım gayet düzgün şekilde çalışıyor fakat ayarlardan izinleri vermeme rağmen uygulama içinde fotoğraflar gözükmüyor sanki hiç fotoğrafım yokmuş gibi uyarı veriyor. Bunu tweaklı whatsapp da ve tweaksız snapchatte yaşadım snapchat i jbden sonra kurdum bu arada ikisinin sürümü de güncel bunun dışında telefonumda jb yapmadan önce discord vardı izinleri daha önce vermiştim onda sıkıntısız bir şekilde gösteriyor bu konu hakkında bir fikri olan var mı
merhaba
herhangi bir bypass kullanıyor musunuz, aynı sorunu liberty lite'ı silerek çözmüştüm yerine flyjb kurdum (14.4 kullanıyorum)

teşekkürler dostum liberty lite kullanıyordum sildim ve sorun çözüldü flyjb kullanıcağım umarım liberty lite kadar etkili olabilir

Geri