repoyu ekledim :) bunu yüklediğinde ona gerek yok.. bunun içerisinde 8*9 a kadar kendiliğinden ekleyebiliyorsunRepo ne hocam göremedim.FivelconDockXl kurulu sorun olur mu üstüne?(dock kısmını 5li yapması için)
hocam ben dock icon sayısını arttırmak için kurdum sadece.Arka plan rengini kaldıramıyormuyuz?repoyu ekledim :) bunu yüklediğinde ona gerek yok.. bunun içerisinde 8*9 a kadar kendiliğinden ekleyebiliyorsun
Bencede şu sorunsuz işe yarayanları sitenin reposuna eklerseniz tadından yenmez:)
Springtomize hangi repoda hangi sürüm hocam birsürü çıkıyor.@JB-Alper Springtomize ile arkanı şeffaf yapa bilirsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Springtomize hangi repoda hangi sürüm hocam birsürü çıkıyor.@JB-Alper Springtomize ile arkanı şeffaf yapa bilirsin.
springtomize 4(ios10) ü kurdum sadece alt bardaki iconların sayısını arttırma özelliği işliyor diğerleri işlemiyor. Sizde de öyle mi?İos 10 yazanlardan yükleyin çalışıyor..
springtomize 4(ios10) ü kurdum sadece alt bardaki iconların sayısını arttırma özelliği işliyor diğerleri işlemiyor. Sizde de öyle mi?İos 10 yazanlardan yükleyin çalışıyor..
Üst taraftaki menüyüde alt bar gibi kenara sıfırlama ve 7*5 6*5 gibi sayısını arttıran tweak var mı?
Bende üst ve yan icon sayılarını artırıp, satır aralarını ayarlayabiliyorum. Statusbar ayarlarıda çalışıyor. Ayarladıktan sonra ana ekrana dönüp yan sayfaya geçip geri ana ekrana geçin oluyor bende.
Bende üst ve yan icon sayılarını artırıp, satır aralarını ayarlayabiliyorum. Statusbar ayarlarıda çalışıyor. Ayarladıktan sonra ana ekrana dönüp yan sayfaya geçip geri ana ekrana geçin oluyor bende.
Bende üst ve yan icon sayılarını artırıp, satır aralarını ayarlayabiliyorum.
Bunu hangi menüden yapıyorsunuz hocam?Benim sürüm 11.1.2 electra bu arada
Bende üst ve yan icon sayılarını artırıp, satır aralarını ayarlayabiliyorum.
Bunu hangi menüden yapıyorsunuz hocam?Benim sürüm 11.1.2 electra bu arada
İcon-page settings
Benimde 11.0.1 electra
Aynı yerden dock settings ile aynı işlemleri dock içinde yapabilirsiniz, dock arka planıda kaldırabilirsiniz
Kurdum devamlı respring ekranına atıyor