Neler yeni

Flex 3 beta respring sorunu

Darkweeb

Aktif Üye
JailbreakTR
Flex 3 Betada mod kurdum speed mod cihazı resping yapmamı istedi yaptım resping te kaldı flex 3 betayı sildim sorun düzeldi fakat tekrar yüklemek istedim yükledim herhangi bir nedende olsa resping atmak istediğimde resping te kalıyor ne yapmam lazım
[automerge]1531848237[/automerge]
Flex 3 Betada mod kurdum speed mod cihazı resping yapmamı istedi yaptım resping te kaldı flex 3 betayı sildim sorun düzeldi fakat tekrar yüklemek istedim yükledim herhangi bir nedendende olsa resping atmak istediğimde resping te kalıyor ne yapmam lazım

Cihaz
6s
Sürüm
11.3.1
Flex 3 Betada mod kurdum speed mod cihazı resping yapmamı istedi yaptım resping te kaldı flex 3 betayı sildim sorun düzeldi fakat tekrar yüklemek istedim yükledim herhangi bir nedende olsa resping atmak istediğimde resping te kalıyor ne yapmam lazım
[automerge]1531848237[/automerge]

İndirdiginiz flex tweaki ios surumunuzle uyumsuz oldugu zaman respringloop ta kalir 👍🏻

Beta43 iOS 11'le uyumlu, sorun yok. Flex'i kaldırdıktan sonra, Filza ve iCleaner yardımıyla kalıntıları tamamen temizlemen gerekli. İndirdiğin Patch, Flex yüklediğin anda devreye giriyor ve bunu engellemenin tek yolu kalıntıları temizlemektir. Bundan sonrası için de, sistem geneline etki edecek patch'leri yüklememeye özen göstermeni tavsiye ederim.

Beta43 iOS 11'le uyumlu, sorun yok. Flex'i kaldırdıktan sonra, Filza ve iCleaner yardımıyla kalıntıları tamamen temizlemen gerekli. İndirdiğin Patch, Flex yüklediğin anda devreye giriyor ve bunu engellemenin tek yolu kalıntıları temizlemektir. Bundan sonrası için de, sistem geneline etki edecek patch'leri yüklememeye özen göstermeni tavsiye ederim.
Kalıntıları nasıl temizlerim peki?
iCleaner ile temziledim düzelmedi filza ile kalıntılar nasıl ulaşabilirim

Filza'ya gir. Aşağıdaki Yıldız'a bas. [Root]'a tıkla. Sol üstte arama butonuna bas, üst sekmelerden yine Root'u seç. Flex 3 yazıp arat. Flex 3'le alakalı olan dosyaları sil.

Flex 3 eğer sürekli sorun yaşatıyorsa yüklemeyin.

Hazır düzelmişken sisteminiz bozmaya zorlamayın

Geri