FastPay JB sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ivez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ivez

Çalışkan Üye
JailbreakTR
FastPay 13.5 ta Kernbypass, Liberty, FlyJB işe yaramadı, choicy olmadı, Jailprotect zaten çalışmadı. FastPay in çalışması için başka bir yol var mı? @srdgny @Se7Touch

e3b6a01a7e5a503eeeef71ab59c908ba.jpg

ece8c2f7a2bc5bf7d90eaad670f1cde3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unc0ver jb kullanıyorsun değil mi?
Checkra1n jb aracında jb uyarısını tweak sorunsuz aşıyor.

@ivez ben checkra1n'deyim libert ve diğerleri işe yaramadı sadece A-Bypass yaradı. Uncover'deyken liberty lite işe yarıyordu sadece, tabi o zamanlar 12.1.1 deydim, şuan 13.5.1

@ivez öncelikle liberty lite beta tweakından ve A-Bypass tweakından fastpay uygulamasını pasif hale getir ve fastpay uygulamasını sil cihazı respring yap ve tekrar fastpay uygulamasını yükle (fastpay uygulamasını açma) liberty lite veya A-Bypass tweakının ayarlarından fastpay uygulamasını etkinleştir respring at ve fastpay uygulamasına giriş yapıp denermisin.

@ivez öncelikle liberty lite beta tweakından ve A-Bypass tweakından fastpay uygulamasını pasif hale getir ve fastpay uygulamasını sil cihazı respring yap ve tekrar fastpay uygulamasını yükle (fastpay uygulamasını açma) liberty lite veya A-Bypass tweakının ayarlarından fastpay uygulamasını etkinleştir respring at ve fastpay uygulamasına giriş yapıp denermisin.

Kardeş dediklerini harfiyen başta Liberty Lite beta için, sonra da A-Bypass için yaptım. Sonuç şu:
Burda takılıyor, uygulamada ekranın al kısmı böyle kalıyor?
2f3c3a69538287148bba3f09d8cd08f0.jpg

@ivez A-Bypas tweakının yeni güncellemesi ile tekrar denermisin

@ivez A-Bypas tweakının yeni güncellemesi ile tekrar denermisin

Son versiyon bu galiba, yok değişen bişey yok. Şimdi denedim aynı...
c6895a1ccec957a6708e3509149a5190.jpg

A-bypass ile fastpay işaretleyip choicy tweaki ile de fastpay uygulamasını custom tweak açıp A-bypass2 açıp dener misin

A-bypass ile fastpay işaretleyip choicy tweaki ile de fastpay uygulamasını custom tweak açıp A-bypass2 açıp dener misin

Choicy var, bunları sırasıyla resimli göstermenizi rica ederim.

Choicy var, bunları sırasıyla resimli göstermenizi rica ederim.

hocam gayet basit
abypass işaretleme yaptıktan sonra choicy girip app bölümünden fastpay girip custom tweak açtıktan sonra altta abypass2 cıkıyor onu da açcaksın bu kadar

hocam gayet basit
abypass işaretleme yaptıktan sonra choicy girip app bölümünden fastpay girip custom tweak açtıktan sonra altta abypass2 cıkıyor onu da açcaksın bu kadar

Çok teşekkürler kardeş, işlem tamam
4e62bbbbc839791e9adc54cda62f0979.jpg

Geri