FaceTime Engeli Olan Cihazlara FaceTime Yüklenir mi?

JB-Alper

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Selam dostlar soruyu daha önce sordum ama detaylandırabilmek için konusunu açmak istedim.Facetime engeli olan ülkelerden gelen cihazlara Electra jb ile FaceTime yüklenebilir mi?
Aşağıdaki linkde apple store FaceTime mevcut ama açınca bu uyarıyı veriyor?

Ekli dosyalar

• 4749C153-A725-49A7-B848-8CA8C3F0845C.jpeg
    4749C153-A725-49A7-B848-8CA8C3F0845C.jpeg
    980 KB · Görüntüleme: 22
Hayır yüklenemez cihazlar ülkelere göre genellikle Arabistan gibi yerlerde kaldırılmış olarak geliyor. Birkaç forumda okudum birçok yol denenmesine rağmen yüklenememiş

@sametsurmeli Bu linktekinin mantığı var mı sence?

ios 11 oncesi jailbreakli cihazlarda oluyordu ben yapmistim cydiadan bir kac tweak ekleyip bundle plistte oynamalar yapilarak oluyordu ios 11 de bu tweakler update olmadigi icin su anda olmuyor bende su anda kullandigim iphonu arabistandan facetime siz aldim su anda misirdayim misir hattini taktim face time calisti verdigin linktekide bahaettigim update olmayan tweaklerin yaptigi olayla ayni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ahmetto Bu işlemler işe yarar mı diyorsun? Bende okudum telefon bölge ayarını Mısır yapınca oluyor dediler denedim ama yemedi :)

@ahmetto Bu işlemler işe yarar mı diyorsun? Bende okudum telefon bölge ayarını Mısır yapınca oluyor dediler denedim ama yemedi :)

linkte yazilanlari uygularsaniz olma ihtimali yuksek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar kolay gelsin herkeze FaceTime ve iMessage Aktif edemiyorum iphone 7 plus sürüm 10.1.1 jailbreak yaptıktan sonra aktifleştiremedim

@Canbaba Hocam şuanlık jb olsa bile aktif edilemiyor.Hepimiz bakınıyoruz bulursak bişeyler paylaşırız

Geri