ext3nder hakkında

JB-Alper

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Daha önce farklı repodan kurduğum için imzalama yapamıyordum ve sonrasında kaldırıp jailbreaktr reposundan kurdum öncekine şifreyi girdiğim için yenisine şifre istemedi.İmzalamayı manuel olarak yaptım 7 güne çıktı ama sonrasında denediğimde imzalama resign yapmama rağmen 7 güne çıkmıyor.Apple mail ve spesific ıd ile kaydetmiştim.Normal apple şifresiylemi yapmamız lazım aslında hatada vermiyor imzalandı diyor ama süre 7 güne çıkmıyor.Cihazım i7+ 11.1.2 electra
[automerge]1522057782[/automerge]

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Daha önce farklı repodan kurduğum için imzalama yapamıyordum ve sonrasında kaldırıp jailbreaktr reposundan kurdum öncekine şifreyi girdiğim için yenisine şifre istemedi.İmzalamayı manuel olarak yaptım 7 güne çıktı ama sonrasında denediğimde imzalama resign yapmama rağmen 7 güne çıkmıyor.Apple mail ve spesific ıd ile kaydetmiştim.Normal apple şifresiylemi yapmamız lazım aslında hatada vermiyor imzalandı diyor ama süre 7 güne çıkmıyor.Cihazım i7+ 11.1.2 electra

Ben apple ıd ve şifre giriyorum hata veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Silip tekrar deneyin birde. Eğer olmazsa silip impactor ile deneyin birde kaç hün gösterecek

Silip tekrar deneyin birde. Eğer olmazsa silip impactor ile deneyin birde kaç hün gösterecek

Hocam kurulu olanlar bölümünden rebuild yapıp İpayı kopyaladıktan sonra kurulu olanlardan electrayı sildim cihazdanda gitti sonra ezt3nderın içine kopyaladığım ipayı yeniden aç dedim ıd şifre girdim imzalama yaptı yine.Her seferinde böyle yapsam sorun olur mu ?

@JB-Alper
Kurulu olanlardan sildikten sonra resign all yaptiginizda tekrar kuracaktir baska islem yapmaniza gerek yok

[INFO][/INFO]
@JB-Alper
Kurulu olanlardan sildikten sonra resign all yaptiginizda tekrar kuracaktir baska islem yapmaniza gerek yok
kurulu olanlardan silince telefondanda siliniyor Electra doğru mu sonra Ext3nderda rebuild yaptığımı tekrar yüklüyorum doğru mu ?

@JB-Alper
Kurulu olanlardan sildikten sonra cihazdan da siliniyor dogrudur ama resign all yapinca otomatikman hem cihaza yukleniyor hemde sertifika suresi 7 gune cikiyor baska islem yapmana gerek hocam bu sekilde denermisin

@JB-Alper
Kurulu olanlardan sildikten sonra cihazdan da siliniyor dogrudur ama resign all yapinca otomatikman hem cihaza yukleniyor hemde sertifika suresi 7 gune cikiyor baska islem yapmana gerek hocam bu sekilde denermisin
Ben resign yapıyordum ipa üzerinden üstten resign al yaptım oldu öyle yapılmalıymış teşekkürler hocam.Sadece electrayı yapmak yeterlidir dimi? Tweakler falan ona bağlı zAten

@JB-Alper
Rica ederim kardesim evet sadece electra onunda amaci sertifika süresi doldugunda b.sayar uzerinden yapmaya gerek duymamak gerci cihazi kapatmadigin surece sıkıntı yok ama oldu cihaz kapandi vs birsey oldu ext3nder bu konuda yardimci oluyor

IMG_0217.JPG

Arkadaşlar bu ayarlarda kullandığımda her 2 günde bir sertifika yenilemesi gerekmezmi
Yada 2 gün kalamı yeniliyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri