Çözüldü Error : exploit (Electra Jailbreak)

Merhaba İos sürümüm 11.2.6
Defalarca farklı ipa'lar atmama rağmen birinde reset atıyor, birinde hiç tepki vermiyor.
Coolstar sitesinden indirdiğim Electra1131-1.0.3-mptcp.ipa ise "error exploit" hatası veriyor.
Çözümü nedir acaba bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
not : jailbreak adımlarını yaptım. defalarca telefonu kapatıp açtım. tekrar denedim sorun aynı.

iphone 5s 11.2.6
Dostum Bende Yapamadım sen Yaptın mı Acaba Bana Yardımcı Olursan sevinirim herşyi yaptım ama hala aynı hata

Herkese merhabalar,

Şu vakite kadar sorunsuz kulladığım jailbreak aracında 1 saattir error exploit sorunu yaşıyorum. uçak moduna alıyorum, wifiyi açıyorum, bekliyorum vs. birçok şey yapıyorum ama yok olmuyor arkadaş. @efsane6 abi bir önerin var mı acaba?

Edit: Bir arkadaş Exploit hatası. Th0r'u deneyin demiş ama aramızda deneyen var mı orası muamma.

Edit 2: Sorun çözüldü.

Çözüme dair link: Error : exploit (Electra Jailbreak)

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

Şu vakite kadar sorunsuz kulladığım jailbreak aracında 1 saattir error exploit sorunu yaşıyorum. uçak moduna alıyorum, wifiyi açıyorum, bekliyorum vs. birçok şey yapıyorum ama yok olmuyor arkadaş. @efsane6 abi bir önerin var mı acaba?

Edit: Bir arkadaş Exploit hatası. Th0r'u deneyin demiş ama aramızda deneyen var mı orası muamma.
Bende dünden beri yapamıyorum jb ignition da mı bi sorun var acaba?

Bende dünden beri yapamıyorum jb ignition da mı bi sorun var acaba?

Muhtemelen sorun var, th0r ile jailbreak yaptım az önce (iPhone 8 Plus - 11.3.1)

(indirme linki) iPhone'u uçak moduna bile almıyorsunuz

emin olmak için izledim, gayet basit.

Bu da th0r ile jailbreak yaptığıma dair ekran alıntısı. Zaten jailbreak geliştiricileri arasında.

Özetle @efsane6 abi th0r'u denedin mi bilmiyorum ama ben denedim ve çalışıyor. Bilgin olsun diye etiketledim seni.

IMG_0767.jpeg

Son düzenleme:
@splash
Ben ilk çıktığında gördüm ama denemedim çünkü Dev Account hesabı olunca ilgilenmiyorum bu ve buna benzer sitelerle

Muhtemelen sorun var, th0r ile jailbreak yaptım az önce (iPhone 8 Plus - 11.3.1)

(indirme linki) iPhone'u uçak moduna bile almıyorsunuz

emin olmak için izledim, gayet basit.

Bu da th0r ile jailbreak yaptığıma dair ekran alıntısı. Zaten jailbreak geliştiricileri arasında.

Özetle @efsane6 abi th0r'u denedin mi bilmiyorum ama ben denedim ve çalışıyor. Bilgin olsun diye etiketledim seni.

Ekli dosyayı görüntüle 7625
nasıl yaptınız hocam anlatır mısın yada link atabilir misin?

Elektra remover ignitiondaki eski versiyon
[automerge]1538000068[/automerge]
Nasıl yapacam delirdim ha

Bu video da anlatıyor izleyin yapın

11.3 elactara güncelleme gelmiş heralde profil onaylamadı tweakbox dan yenisini yükledim her defasında eror hatası veriyo. Ucak modunda ıphone ve siri kapalı bu intigodanda indirme yok

Cihazı restart yapıp biraz kullandıktan sonra o adımları tekrar yapın

Geri