Neler yeni

EnableAllFaces tweakini arıyorum

KaanOzbek

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar. Apple Watch Nike ve Hermes kadranlarını aktif etmeye yarayan SpecialFaces'i yükledim. Ancak saat kadranlarını Watch uygulamasında aktif edebilmek için EnableAllFaces isimli bir tweak gerekiyor. Çok aradım ama eski bir tweak olduğu için bulamadım. Gören, bilen, duyan paylaşabilecek olan var mı rica etsem?

Teşekkürler sürümüm 5.2 AppleWatchFaces diye bir ipa buldum fakat bunu da yüklerken Impactor hata veriyor. Bunu yükleyebilsem EnableAllFaces'e gerek kalmayacak.
[automerge]1563963187[/automerge]
Ya da sizin önerebileceğiniz bir metod var mıdır kadranları aktif etmek adına? @gokmenecer

bende sadece watch reboot çalışıyor watch ile ilgili, diğerleri iş görmüyor 2-3 tane ipa var
[automerge]1563966123[/automerge]
xcode ile tutorial var denediniz mi @KaanOzbek ?

Son düzenleme:
evet bende de o durum var, ipayı atıp filza üzerinden yüklerkende aynı hatayı veriyor. yarın veya hafta sonuna kadarbilir xcode ile yüklemeyi deneyeceğim farklı bişeyler yapıyor videoda detaylı bakamadım.

burada çalışmaları var adamın

Dün iki uygulamayı da test ettim. Bir süre daha test edip sonuç bildiririm. Ama şarj vesaire konusunda bir sıkıntı yaşatmadı. @ctekin

Dün iki uygulamayı da test ettim. Bir süre daha test edip sonuç bildiririm. Ama şarj vesaire konusunda bir sıkıntı yaşatmadı. @ctekin
ya ben uygulamayı attım ama saat ekranında bi türlü ekrana yansımıyor yeni kadranlar, zaten saat uygulamasnın içinde yüklenen ipayı saate yükleyemiyorum o mu problem anlamadım

Saatte uygulamayı aktif ettikten sonra açın. Ardından telefon uygulamasından saat kadranı seçip send deyin sorunsuz çalışması gerek @ctekin

Saatte uygulamayı aktif ettikten sonra açın. Ardından telefon uygulamasından saat kadranı seçip send deyin sorunsuz çalışması gerek @ctekin
uygulama telefonda var fakat saate yükleyemiyorum uygulamayı, orda bir problem var da anlamadım neden bugün tekrar bakıcam

Geri