evet korktuğum başıma geldi bilgisayar okumuyo dfu moda nasıl alacağımı bilmiyom yada alınmıyo bir yardım edebilirmisiniz
- Cihaz
- 8 plus
- Sürüm
- 12.2
nonce yokta shshs var sorun değil sürüm güncellesemde olur dfu moda gelmiyoNonce ayarlamış mıydın ve SHSH kaydın var mı ? Ayrıca neden ?
tweak yüklemiştim resping ederken takıldı daha öncede olmuştu 3utools tan kapatayım dedim kapandı açarken elmada kaldı dfu yapamadım dediğinle güç tuşuna basıyomda zaten elmadaiPhone 8 veya iPhone 8 Plus'ınızı bilgisayara bağlayın. Sonrasında iTunes'u açın. 4- Telefonunuz kapalı konumda iken telefonunuzun “Güç” tuşuna basın ve ekranda Apple logosu görünene kadar basılı tutun (Yaklaşık 3 saniye). 5- Apple logosu görünür görünmez elinizi “Güç” tuşundan çekmeden “Ses Kısma” tuşuna basın.
Hocam Ne yaptında Cihazı Loopa Soktun ? ona göre çözüm bulayım.
evet korktuğum başıma geldi bilgisayar okumuyo dfu moda nasıl alacağımı bilmiyom yada alınmıyo bir yardım edebilirmisiniz
12.2 unc0ver 3.3.3Hangi JB aracını kullanıyordun ? Hangi sürüm?
12.2 unc0ver 3.3.3
dfu moda alamıyorum bendemi sorun var anlamadımUnc0ver aracı oto Nonce alır... Nonce’yi kontrol et (0x[16 tane1])
Kaybedeceğin bir şey yok denemekte fayda var.. Nonce ayarlanmadıysa DFÜ Moduna al 12.3 yükle >manuel<
ses açma kısma kapama home tuşuna aynı anda bastımı bazen titriyo ama ondan sonra ne yapmam gerekiyo
[automerge]1563537464[/automerge]
dfu moda alamıyorum bendemi sorun var anlamadım
sağol dfu moda aldım noncelere nerden bakıyoz nonce olayını anlayamadım bir türlüiPhone 8 ve Üst Modeller için // Hard Reset, DFU ve Recovery Mode
Apple iPhone 8 ve üst modellerde cihazlarda yeniden başlatma(Hard Reset) politikasını değiştirdiğini görüyoruz. Bu yöntem için geçerli cihazlar aşağıda yer almaktadır. iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone XR iPhone XS iPhone XS Max iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max Hard Reset...www.jailbreaktr.com
sağol dfu moda aldım noncelere nerden bakıyoz nonce olayını anlayamadım bir türlü