elmada kaldım

mertbaba5988

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
evet korktuğum başıma geldi bilgisayar okumuyo dfu moda nasıl alacağımı bilmiyom yada alınmıyo bir yardım edebilirmisiniz

Cihaz
8 plus
Sürüm
12.2
iPhone 8 veya iPhone 8 Plus'ınızı bilgisayara bağlayın. Sonrasında iTunes'u açın. 4- Telefonunuz kapalı konumda iken telefonunuzun “Güç” tuşuna basın ve ekranda Apple logosu görünene kadar basılı tutun (Yaklaşık 3 saniye). 5- Apple logosu görünür görünmez elinizi “Güç” tuşundan çekmeden “Ses Kısma” tuşuna basın.

Hocam Ne yaptında Cihazı Loopa Soktun ? ona göre çözüm bulayım.

Nonce ayarlamış mıydın ve SHSH kaydın var mı ? Ayrıca neden ?

@kadir1009 yardım edebilirmisin?
[automerge]1563535814[/automerge]
Nonce ayarlamış mıydın ve SHSH kaydın var mı ? Ayrıca neden ?
nonce yokta shshs var sorun değil sürüm güncellesemde olur dfu moda gelmiyo
[automerge]1563535977[/automerge]
iPhone 8 veya iPhone 8 Plus'ınızı bilgisayara bağlayın. Sonrasında iTunes'u açın. 4- Telefonunuz kapalı konumda iken telefonunuzun “Güç” tuşuna basın ve ekranda Apple logosu görünene kadar basılı tutun (Yaklaşık 3 saniye). 5- Apple logosu görünür görünmez elinizi “Güç” tuşundan çekmeden “Ses Kısma” tuşuna basın.

Hocam Ne yaptında Cihazı Loopa Soktun ? ona göre çözüm bulayım.
tweak yüklemiştim resping ederken takıldı daha öncede olmuştu 3utools tan kapatayım dedim kapandı açarken elmada kaldı dfu yapamadım dediğinle güç tuşuna basıyomda zaten elmada

evet korktuğum başıma geldi bilgisayar okumuyo dfu moda nasıl alacağımı bilmiyom yada alınmıyo bir yardım edebilirmisiniz

Hangi JB aracını kullanıyordun ? Hangi sürüm?

12.2 unc0ver 3.3.3

Unc0ver aracı oto Nonce alır... Nonce’yi kontrol et (0x[16 tane1])

Kaybedeceğin bir şey yok denemekte fayda var.. Nonce ayarlanmadıysa DFÜ Moduna al 12.3 yükle >manuel<

ses açma kısma kapama home tuşuna aynı anda bastımı bazen titriyo ama ondan sonra ne yapmam gerekiyo
[automerge]1563537464[/automerge]
Unc0ver aracı oto Nonce alır... Nonce’yi kontrol et (0x[16 tane1])

Kaybedeceğin bir şey yok denemekte fayda var.. Nonce ayarlanmadıysa DFÜ Moduna al 12.3 yükle >manuel<
dfu moda alamıyorum bendemi sorun var anlamadım

ses açma kısma kapama home tuşuna aynı anda bastımı bazen titriyo ama ondan sonra ne yapmam gerekiyo
[automerge]1563537464[/automerge]

dfu moda alamıyorum bendemi sorun var anlamadım

sağol dfu moda aldım noncelere nerden bakıyoz nonce olayını anlayamadım bir türlü

ben yardımcı olayım.

Geri