Electra JB ile ilgili yardım. İşin içinden cıkamıyorum

DarkWeb

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba. iPhone SE 16GB iOS 11.3 telefonuma JB yapmak istedim.
Telefonuma Mac bilgisayarım ile Cydia İmpactor uygulaması ile Electra JB yaptım.
Cydia'yı açtığımda güncelleme vs. diyordu bende güncelledim. Cydia gitti. Meğer Cydia ile bağları koparmışlar. Neyse.
Telefonumu sürüm düşürmeden nasıl Cydialı jb e dönüştürebilirim?
Aklıma gelen, mevcut jb yi silip unc0ver jb kurmak oldu. JB yi silmek icin forumda konusu acılan delectra ile transmit uygulamasını denedim. Fakat transmit ip adresine bağlanamıyor.
(Telefonum ve bilgisayarım aynı ağ üzerinde.)
Mevcut jailbreak i silmek için ya da unc0ver lı jb yapmak için ya da cydia yı geri getirmek için ne yapmalıyım?
Tek isteğim, telefonumun sürüm düşmeden ve mümkünse içindeki veriler gitmeden cydia lı jb yapmak.
Teşekkürler.

Cihaz
iPhone SE
Sürüm
11.3
Uncover yükleyin ve öncelikle ayarlarından restore rootfs sekmesini açıp restore yapın (işlemi 3-4 kez tekrarlayın)
Daha sonra restore rootfs sekmesini kapatıp jb yapın

Uncover yükleyin ve öncelikle ayarlarından restore rootfs sekmesini açıp restore yapın (işlemi 3-4 kez tekrarlayın)
Daha sonra restore rootfs sekmesini kapatıp jb yapın
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
cydia impactor ile uncover kurmaya calıstığımda error 71 hatası alıyorum. hatayı araştırdığımda, ios cihazınızda benzer bir uygulama var diyor. yani anladığım kadarıyla telefon şu an electra jb li olduğu için yükleyemiyor. ne yapmalıyım?

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
cydia impactor ile uncover kurmaya calıstığımda error 71 hatası alıyorum. hatayı araştırdığımda, ios cihazınızda benzer bir uygulama var diyor. yani anladığım kadarıyla telefon şu an electra jb li olduğu için yükleyemiyor. ne yapmalıyım?

Cydia impactor çalışmıyor uzun süredir.
Alternatifi Altstore programı ile yükleyin

Cydia impactor çalışmıyor uzun süredir.
Alternatifi Altstore programı ile yükleyin

mac sürümüm altstore yüklemek için yetersiz maalesef. başka çözüm öneriniz var mıdır üstad?
teşekkür ederim

mac sürümüm altstore yüklemek için yetersiz maalesef. başka çözüm öneriniz var mıdır üstad?
teşekkür ederim

Altdeploy programını kullanın mac için.

Altdeploy programını kullanın mac için.
altdeploy ile, hem uncover hemde electra yüklemeyi denedim. electra yüklersem belki cydia gelir diye. fakat ikisinde de
Your session has expired. Please log in. (1100)
Hatasını alıyorum. Kusura bakmayın sizi de bu saatte rahatsız ediyorum. Bir çözüm öneriniz var mı?

altdeploy ile, hem uncover hemde electra yüklemeyi denedim. electra yüklersem belki cydia gelir diye. fakat ikisinde de
Your session has expired. Please log in. (1100)
Hatasını alıyorum. Kusura bakmayın sizi de bu saatte rahatsız ediyorum. Bir çözüm öneriniz var mı?

Konu linkini inceleyin

Sorun çözülmez ise safari üzerinden Uncover yükleyebileceğiniz siteleri araştırın.

Merhabalar. dev ipa da alabilirsiniz. özelden iletişim kurabilirsiniz @DarkWeb

Geri