Neler yeni

.dylib dosyasını nasıl açabiliriz?

sutsurup

4K Devices Support
Katkıda Bulunan
Manuel yüklediğim bazı Tweak'ler var. Bu Tweak'lerin tek negatif yanı, uygulamayı açınca geliştiricisinin 4-5 kere ard arda 'Teşekkür et' gibi uyarılar koyması. Bunları silmem gerek fakat .dylib dosyasını NotePad++ ile açınca bozuluyor. Tweak türkçeleştirme yapan arkadaşların bu dosyaları açmak için kullandığı Windows/Mac OS için program nedir?

Manuel yüklediğim bazı Tweak'ler var. Bu Tweak'lerin tek negatif yanı, uygulamayı açınca geliştiricisinin 4-5 kere ard arda 'Teşekkür et' gibi yazılar koyması. Bunları silmem gerek fakat .dylib dosyasını NotePad++ ile açınca bozuluyor. Tweak türkçeleştirme yapan arkadaşların bu dosyaları açmak için kullandığı Windows/Mac OS için program nedir?

Atom dene

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@meliherdem teşekkür ederim. İhtiyacım olan bölümü düzenledim. Çalışıyor mu diye test edip, tekrar not düşerim buraya. @yusuf.ozgul umarım pastanın kreması ekşimez hocam :)

@veyselfurkan
valla o kadar uygulama açtım hiç teşekkür et bildirimi veya penceresini görmedim

Reklam engelleyen tweaklerden olabilir

JailbreakTR

Son düzenleme:
selam ben de bir uygulamanın ipa dosyası var ama girerken login soruyor. logini nasıl kaldırabilirim ?(UYGULAMA:pubg

Geri