Dosya dönüştürmek .deb /.ipa - .ipa/.deb

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
Bu araç ile .deb dosyanızı kolayca .ipa'ya dönüştürebilirsiniz.

d73eed5258124f89ff5038abb5fdd33a.png

8e68acbdb105d636117df6b000caab98.png

Link :

Tam tersini yapabiliyormuyoz ipayı deb dönüştürmek

Yapabilirsin...Gerekli boşlukları doldurursan.
Bu boşlukları çok önemlimi öylesine birşeyler yazsam (örnek:yuhgjjjhghjjkk) olurmu ne yazacağımı bilmiyorum
CC30472D-30D7-46A6-9764-4C8A2BD9D3A2.pngC1B90A55-0427-41D3-9301-9F77B213EB79.png

İpa yı deb olarak yüklemenin avantajı ne bizim için?

İpa yı deb olarak yüklemenin avantajı ne bizim için?

1. Appsync Tweakine ihtiyaç Yok

2. İPA olduğu için Cydia İmpactor gerekebilir + PC

3. İPA olduğu için Extender , ReProvision , Ext3ender gibi ekstradan Tweakler gerekebilir.

4. Dışardan yüklenen İPA’lar profil onayı ister

.deb dosyanın avantajı Cydia içinden yüklendiği için kontrollü yüklenir(SafeMode)

Tabiki her .ipa —.deb dosyasına dönüştürülmez yada .deb olarak çalışmayabilir..

mrb,
ios cleaner 11 deb dosyası ipa olarak kullanılır mı ?

Ext3nder da rebuilt ipa sekmesine tıklayıp yeni ipa oluşturduğumuzda , yeni oluşan ipa dosyası imzalanmış olarak mı oluşuyor ? Yada burada oluşturduğumuz ipa’yı tekrar imzalayıp mı yüklemeliyiz ?

Ext3nder da rebuilt ipa sekmesine tıklayıp yeni ipa oluşturduğumuzda , yeni oluşan ipa dosyası imzalanmış olarak mı oluşuyor ? Yada burada oluşturduğumuz ipa’yı tekrar imzalayıp mı yüklemeliyiz ?

Cydia impactor ile imzalaman gerekiyor

Cydia impactor ile imzalaman gerekiyor
Bir kaç appstore uygulamasında denedim , önce ipa oluşturdum sonra uygulamarı kaldırdım , oluşturduğum ipaları filza ile geri yükledim ve hiçbir sertifika hatası falan almadım 🤷‍♂️ Normal çalışıyor uygulamalar 🤷‍♂️ hemde yandexe yükleyip yedeğini almış oldum.

Bir kaç appstore uygulamasında denedim , önce ipa oluşturdum sonra uygulamarı kaldırdım , oluşturduğum ipaları filza ile geri yükledim ve hiçbir sertifika hatası falan almadım Normal çalışıyor uygulamalar hemde yandexe yükleyip yedeğini almış oldum.

AppStore den indirdiğin zaman zaten imzalıyor o anda senin AppleID ile.. ve tabiki her hangi bir program ile Filza vs. normal yüklenir... udid aynı

Geri