Dock şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi suti38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suti38

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba

Elimde 12.2 unc0ver Jialbreakli iPhone 7 var ve dock şeklini değiştirmek istiyorum SnowBoard kullanıyorum temalar için dock için şekil değiştirme olayını nasıl yapabilirm mesela resimdeki gibi bir dock nasıl yüklerim? bunun hakkında bir bilgisi olan varsa yardımınızı rica edeceğim..

Saygılarımla...05DE3FA7-2394-4805-A5DF-B08D2CEEDE20.png

İndirdiğin dosyayı zipten çıkart. Library/themes yoluna at ve tema programın hangisiyse onunla seç.aşağıdaki yansıma efekti sadece anemone ile çalışıyor o da sıkıntılı biraz

illa ki bu şekilde olmak zorunda değil ben Dock u artık başka bir şekilde kullanmak istiyorum eski halinden artık çok sıkıldım bir de bende ki tema kullanıcısı SnowBoard maalesef sürümden dolayı.. başka bir yol ve var mı bildiğiniz ya da bilinen?

illa ki bu şekilde olmak zorunda değil ben Dock u artık başka bir şekilde kullanmak istiyorum eski halinden artık çok sıkıldım bir de bende ki tema kullanıcısı SnowBoard maalesef sürümden dolayı.. başka bir yol ve var mı bildiğiniz ya da bilinen?
SnowBoard Dock extension yüklü mü?

yüklü ama yine de olmuyor.. maalesef

Dock teması yüklemeniz ve bunu SnowBoard da aktif hale getirmeniz lazım
13814

SnowBoard/Anemone/iThemer tamamında kullanabilirsin.

Resimde ki görünümü elde etmek istiyorsan HomeGesture/LittleXS gibi tweaklerle X Dock etkinleştirip tema motorundan ModernDock'u aktifleştirmen yeterlidir.

Statusbardan dock a kadar bu görüntüyü nasıl elde edebilirim? Kullandığınız tweakleri ve ayarları söyler misiniz?
Statusbar : ipadstatusbar, percentagebatteryx
Ana ekran : midevice > icon > use custom layout > 5-6
Dock : midevice > Dock > hide Dock background
Midevice> Dock > use custom icon count >5
Tema : viola , SnowBoard Dock > Classic Dock, Dock reflection, dimension > dim_glass Ae2 , dim dots SnowBoard

2. Resimdeki TEMA’nın ismini öğrenebilir miyim

Cydia dan bulup kurabilirsiniz. Mesela gentleman Anemone Dock pack gibi paketleri kurabilirsiniz.
Hocam Cydia daki gentleman Dock paketlerini indiremiyoruz hepsinin Yanında farklı paketler veriyor onlar desteklemiyor bunun bir yolu varmı nasıl yapabiliriz
[automerge]1571239197[/automerge]
Hocam Cydia daki gentleman Dock paketlerini indiremiyoruz hepsinin Yanında farklı paketler veriyor onlar desteklemiyor bunun bir yolu varmı nasıl yapabiliriz
Mesela bakın resimdeki ( gentleman for anemone ) paketi desteklemiyor

Ekli dosyalar

• 622557E7-CB94-4EC0-9ABE-9053165503E9.png
    622557E7-CB94-4EC0-9ABE-9053165503E9.png
    107.3 KB · Görüntüleme: 19
Geri