MehmetYldirm Aktif Üye JailbreakTR 19 Mar 2019 #1 Arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Bu tweakı bir türlü bulamadım güncel reposunu bilen varsa atabilir mi
Arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Bu tweakı bir türlü bulamadım güncel reposunu bilen varsa atabilir mi
H hannelore77 Kayıtlı Üye JailbreakTR 20 Mar 2019 #2 Mehmet2534: Arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Bu tweakı bir türlü bulamadım güncel reposunu bilen varsa atabilir mi Genişletmek için tıkla ... slm xarold reposunda mevcut Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mehmet2534: Arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum. Bu tweakı bir türlü bulamadım güncel reposunu bilen varsa atabilir mi Genişletmek için tıkla ... slm xarold reposunda mevcut Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
MehmetYldirm Aktif Üye JailbreakTR 20 Mar 2019 #3 hannelore77: slm xarold reposunda mevcut Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. peki Candy Crush saga oyununda çalışıyor mu Bilgin var mı
hannelore77: slm xarold reposunda mevcut Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. peki Candy Crush saga oyununda çalışıyor mu Bilgin var mı
Samet Çalışkan Üye JailbreakTR 20 Mar 2019 #4 Mehmet2534: Teşekkürler.. peki Candy Crush saga oyununda çalışıyor mu Bilgin var mı Genişletmek için tıkla ... Sadece itemler hile yapabilirsin taş olayı olmuyor
Mehmet2534: Teşekkürler.. peki Candy Crush saga oyununda çalışıyor mu Bilgin var mı Genişletmek için tıkla ... Sadece itemler hile yapabilirsin taş olayı olmuyor
MehmetYldirm Aktif Üye JailbreakTR 20 Mar 2019 #5 Samet: Sadece itemler hile yapabilirsin taş olayı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Sadece itemler ile derken nasıl yani anlamadım
Samet: Sadece itemler hile yapabilirsin taş olayı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Sadece itemler ile derken nasıl yani anlamadım