cydiaya yanlış bir link ekledim ve silinmiyor

aktenberkan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
cydiada kaynak ekleme kısmına yanlış bir link ekledim silme kısmına geldiğimde sil düğmesi çıkmıyor filzadan sildim ama çıkınca tekrar geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Filza ile /private/etc/apt/sources.list.d
Bu klasörde Cydia.Lists içerisinden sorun çıkaran repo'yu silip kaydedin

Filza ile /private/etc/apt/sources.list.d
Bu klasörde Cydia.Lists içerisinden sorun çıkaran repo'yu silip kaydedin

dediğim gibi silip kaydediyorum ama çıkınca filzadan geri geliyor

Bu konumdan da silip respring atarmısın /etc/apt/sources.list.d

cydia arka planda açık olmasın işlemleri yaparken

Bu konumdan da silmeyi deneyin ve respring atın

/var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia

cydiada kaynak ekleme kısmına yanlış bir link ekledim silme kısmına geldiğimde sil düğmesi çıkmıyor filzadan sildim ama çıkınca tekrar geliyor

Şunu dene bende aynı sorunu yaşadım bu şekilde çözdüm. İcleanerı aç + sekmesine bas ordan ayar dosyalarına gir ve cydiayı filza ile aç. Sonra com.saurik.Cydia.plist üzerine bas ondan sonra root a dokun orda cydiasources üzerine bas. Orada cydiaya ekli repolar var silmek isteğin repo orda olması lazım sağ tarafta (i) simgesine bas en altta sil de bu kadar. Ben böyle çözdüm

Şunu dene bende aynı sorunu yaşadım bu şekilde çözdüm. İcleanerı aç + sekmesine bas ordan ayar dosyalarına gir ve cydiayı filza ile aç. Sonra com.saurik.Cydia.plist üzerine bas ondan sonra root a dokun orda cydiasources üzerine bas. Orada cydiaya ekli repolar var silmek isteğin repo orda olması lazım sağ tarafta (i) simgesine bas en altta sil de bu kadar. Ben böyle çözdüm

çok teşekkürler hocam
/private/etc/apt/sources.list.d/Cydia.Lists
konumundan sildim önce sonra dediğiniz gibi yapıp respring yapınca silindi

Geri