S seyitcan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 4 Ocak 2018 Mesaj 129 Tepkime puanı 12 27 May 2020 #1 mesela rpetrich reposunda activator olmasına rağmen bende görünmüyor applist oda görünmüyor bunu çözmenin bir yolu varmı acaba yardım lütfen
mesela rpetrich reposunda activator olmasına rağmen bende görünmüyor applist oda görünmüyor bunu çözmenin bir yolu varmı acaba yardım lütfen
coolstar Sileo Süper Moderatör Katılım 25 Ocak 2018 Mesaj 926 Tepkime puanı 570 27 May 2020 #2 Repoyu silip yeniden ekle
S seyitcan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 4 Ocak 2018 Mesaj 129 Tepkime puanı 12 28 May 2020 #3 coolstar: Repoyu silip yeniden ekle Genişletmek için tıkla ... onuda denedim olmuyor telefona format attım yine aynı hocam anlamadım nedendir
coolstar: Repoyu silip yeniden ekle Genişletmek için tıkla ... onuda denedim olmuyor telefona format attım yine aynı hocam anlamadım nedendir
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 28 May 2020 #4 seyitcan: onuda denedim olmuyor telefona format attım yine aynı hocam anlamadım nedendir Genişletmek için tıkla ... Zebra paket yöneticisini kurun tweakların tamamı görünür.
seyitcan: onuda denedim olmuyor telefona format attım yine aynı hocam anlamadım nedendir Genişletmek için tıkla ... Zebra paket yöneticisini kurun tweakların tamamı görünür.