Neler yeni

Çözüldü Cydia Impactor kendiliğinden kapanıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ak.if
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ak.if

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar iphone xs 12.0 chimera jb in bir haftalık sertifika süresi dolduğu için tekrar cihazıma yüklemeye çalışırken cydia impactorun kendiliğinden kapandığını görüyorum.
Bu hatayı yaşayan ya da çözüm konusunda desteğinizi rica ediyorum.
Alt tarafa çektiğim ekran videosunu da paylaşacağım sizlerle.

9d76c3a3b5bb1149aebc5001d32e618f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüklü uygulamayı silin. İmkan varsa video atsanız daha iyi. Silzee sitesi üzerinden direkt cihaza indirebilirsiniz impactor ile uğraşmayın :)

Yüklü uygulamayı silin. İmkan varsa video atsanız daha iyi. Silzee sitesi üzerinden direkt cihaza indirebilirsiniz impactor ile uğraşmayın :)
Videoyu yükleyemedim...
Yüklü chimerayı cihazdan sildim.
Silzee den indirdim profili doğrulattım
chimerayı çalıştırdım
cihaz kapanıp açıldı gene chimerayı çalıştırdım ama ne kadar bunu yapsam 1/3 de kalıyor

Siri - parola kapalı uçak modunu açın arka plan uygulamalarını kapatıp restart atın 1-2 dk sonra deneyin

Siri - parola kapalı uçak modunu açın arka plan uygulamalarını kapatıp restart atın 1-2 dk sonra deneyin
üstadım siri yi parolaları face id i kapattım uçak moduna da aldım cihazı tamamen kapatıp sonra tekrar açtım... uçak modundan geri döndüm ve bu şekilde tekrar chimerayı çalıştırdım ama 1/3 den öteye hiç gitmiyor kaç kere aç kapa olmasına rağmen hiç ilerlemedi.

Chimera uygulamasını açıp alt kısımlara gelin exploit yazar orda seçili olanı değiştirip deneyin

511cd514f1b8a19ebc28db873ccba853.jpg
hocam orada iki seçenek var önce ilkini tıkladım ve tekrar chimerayı başlattım cihaz gene kapandı açtı tekrar tıkladım gene kapandı açıldı ama hep 1/3... bu sefer exploitte ikinci seçeneği tıkladım onda da aynı işlemimyaptım ama gene bir gelişme olmadı.

511cd514f1b8a19ebc28db873ccba853.jpg
hocam orada iki seçenek var önce ilkini tıkladım ve tekrar chimerayı başlattım cihaz gene kapandı açtı tekrar tıkladım gene kapandı açıldı ama hep 1/3... bu sefer exploitte ikinci seçeneği tıkladım onda da aynı işlemimyaptım ama gene bir gelişme olmadı.

Uçak moduna alın cihazı

106b86ddbd897157cad96052580768e6.jpg

Kapatı tıklayınca böyle birşey gözüktü Restore Filesystem i tıklayım mı ?

Geri