Cydia Impactor Hatası

HamzaC.

Aktif Üye
JailbreakTR
Forum yöneticileri ve arkadaşlara selam olsun
4 gün önce Unc0ver 3.5.6 yayınlanmış bugün yüklemek istedim fakat görselde gördüğünüz hatayı aldım.
sertifikayı sıfırladım ama değişen bir şey olmadı telefonumdaki 3.5.5 Unc0ver aracını da kaldırmıştım şimdi onuda geri yükleyemiyorum.
sorun sürümlerle değil impactor ile alakalı şu an jailbreak'siz kaldım.
Ekran Alıntısı.PNG

Cihaz
iphone x
Sürüm
12.4
Forum yöneticileri ve arkadaşlara selam olsun
4 gün önce Unc0ver 3.5.6 yayınlanmış bugün yüklemek istedim fakat görselde gördüğünüz hatayı aldım.
sertifikayı sıfırladım ama değişen bir şey olmadı telefonumdaki 3.5.5 Unc0ver aracını da kaldırmıştım şimdi onuda geri yükleyemiyorum.
sorun sürümlerle değil impactor ile alakalı şu an jailbreak'siz kaldım.
Ekli dosyayı görüntüle 13589
impactor ayarlarından xcodeye gelin remove senecegine tıklayarak apple kimiliğinizi tekrar yazın uyarı aldıktan sonra ipa tekrar deneyin

Farklı bir apple hesabı kullan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
denediğimi belirtmiştim başarısız..
[automerge]1566997080[/automerge]

maalesef başarısız..
hesabının sertifikada oldugunu söylüyor zaten xcoden remove yaparsanız tekrar apple kimiliginiz yazıp ekrana uyarı geldiginde sertifikadan çıkmış oluyor sonra ipayı sürükleyip apple kimliğini yazdıgında imzalıyor bendede oluyor aynısı

icloud hesabının sertifikalandırma süresi dolmuş bence. revoke etsenizde işe yaramıyorsa sebebi budur.1 hafta kadar beklemek gerekiyor. sanırım biraz fazla kullandınız son günlerde.

icloud hesabının sertifikalandırma süresi dolmuş bence. revoke etsenizde işe yaramıyorsa sebebi budur.1 hafta kadar beklemek gerekiyor. sanırım biraz fazla kullandınız son günlerde.
öyle olsa bile 2. icloud hesabımda neden aynı hatayı alıyorum?

2.icloud hesabınızda impactor klasörünün içinde bulunan, anahtar işaretli key dosyasını silip öyle deneyin. sonra revoke deyin. sonrada ipayı atmayı deneyin.

2.icloud hesabınızda impactor klasörünün içinde bulunan, anahtar işaretli key dosyasını silip öyle deneyin. sonra revoke deyin. sonrada ipayı atmayı deneyin.
maalesef bu yöntem de başarısız oldu..

Jailbreak aktifse reprovison kullanın
yeni versiyon kuracağım için eski sürümü silip cihazı restart edip jailbreak'ı devredışı bırakmıştım.
[automerge]1566999856[/automerge]
diğer sitelere göz attım tavsiyelere baktım impactor'n 0.9.43 versiyonu ile sorun çözülüyor yazmışlar. ben de kurdum şimdi de bu çıkıyor yine sertifika ile alakalı
Görsel
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
yeni versiyon kuracağım için eski sürümü silip cihazı restart edip jailbreak'ı devredışı bırakmıştım.
[automerge]1566999856[/automerge]
diğer sitelere göz attım tavsiyelere baktım impactor'n 0.9.43 versiyonu ile sorun çözülüyor yazmışlar. ben de kurdum şimdi de bu çıkıyor yine sertifika ile alakalı
Görsel
Ekli dosyayı görüntüle 13594
Bu hatanın 0.9.43 kurulumu forumdaki İmpactor konusunda da. var

Bu hatanın 0.9.43 kurulumu forumdaki İmpactor konusunda da. var
evet oraya da baktım geliştiricinin dosyayı imzalaması hakkında söz ediliyor bir kaç saat yada gün beklenmesi yazılmış. sorun buysa beklerim ama bi tek ben yaşıyorsam sorun bu değil ben diğer arkadaşların yada sizin denemenizi istiyorum(rica ediyorum).

evet oraya da baktım geliştiricinin dosyayı imzalaması hakkında söz ediliyor bir kaç saat yada gün beklenmesi yazılmış. sorun buysa beklerim ama bi tek ben yaşıyorsam sorun bu değil ben diğer arkadaşların yada sizin denemenizi istiyorum(rica ediyorum).
ben revoke yaparak kurtarıyordum hesabı aynı hatayı alıyoruzda

Katıl buna kardeş kafan rahat olsun bende de var forumun dev hesabına kayıt oldum. Ne impactor ne başka bişi kafam rahat:)

Katıl buna kardeş kafan rahat olsun bende de var forumun dev hesabına kayıt oldum. Ne impactor ne başka bişi kafam rahat:)
Evet bugün bir dev hesabı alacaktım iş o noktaya geldi zaten ama hesabımda o kadar para olmayınca mecburi dönüş yaptım :) bende daha önce kullandım rahatlığını iyi bilirim.. ;))

Geri