Merhaba arkadaşlar cydia ya hiç birşey ekleyemiyorum dilemiyorum ekran görüntülerinde olduğu gibi çözüm için çok araştırdım apt sürüm düşürmeyi denedim olmadı ne yapabilirim
cydiayı sildim tekrar kurdum herşey normal güncellemeleri ne yapmamlazım pekiGüncelleme ile cydia devre dışı kalıyor. Konudan cydiayı tekrar kurabilirsin.
Duyuru - Cydia For Chimera / Electra
Tweak: Cydia For Chimera / Electra Uyumluluk: iOS: 11 - 12 / Chimera / Electra Fiyat: Ücretsiz Repo: Diatre Açıklama: Chimera ve Electra kullanan üyelerimiz Sileo ile birlikte Cydia kullanabilir. Repoyu Sileo'dan ekleyip 'Cydia For Chimera / Electra' kurduğunuz da Cydia yüklenmiş olur...www.jailbreaktr.com
Sorun devam ederse bu konudan sürümüne uygun Delectra ile restore ederek yeniden jb yapman gerekir.
Jailbreak Nasıl Kaldırılır?
Selamlar! iOS cihazımıza Jailbreak işlemi yaptıktan sonra işler her zaman yolunda gitmeyebilir. Bu durumda Jailbreak'i güvenli bir şekilde cihazımızdan kaldırmamız gereklidir. Araçlara geçmeden önce olayın mantığını size biraz açıklamak istiyorum. Her şeyden önce neyi, neden ve nasıl yaptığımızı...www.jailbreaktr.com
Yoksay geçiciyi işaretliyorum doğrumudurGüncellemeleri yaparsanız cydia silinir sileo yüklenir.
Cydia bu hatayı veriyor ne yapmam lazım
Çok teşekkürler ilginiz için mobil ağla bağlanınca düzeldi wifiyle olmuyomuş sanırımHangi repodan indirmeye çalışıyorsunuz ? Repo bağlantı kaynaklı bir sorun.