Tweak Adı: CoolCC
Açıklama: Kontrol merkezini cool yapar:)
Repo:Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Uyumluluk: iOS 11
Fiyat: Ücretsiz
Ekli dosyayı görüntüle 6924

evet fakat bende çıkmadı neyse futurerestore yapayım tekrar bakarım ben@omeraksoy kaynakları yeniledin mi?
Başarılar ömer sağ salim gelirsin inşallah burayaevet fakat bende çıkmadı neyse futurerestore yapayım tekrar bakarım ben
Kaynakları yenileyin. Bigboss ta arada oluyor bu sorun.Bulamıyoruz nerede bu bigbos repoda yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar.bu tweak colormyccmodules ile beraber çalışıyor mu acaba deneyen varmı??
Evet çalışıyor çok güzel oldu bende
Başka bir tweakle çakışıyor olabilir.Bende çalışmadı colormyccmodules çalışmıyor.rengi mavi yapmıştım ama olmadı..![]()
Başka bir tweakle çakışıyor olabilir.
BlackoutccBetterccx ,colormyccmodules,blackoutcc be ccsupport var hangisi olabilir acaba..?
CCSupport'u kaldırıp deneyebilir misiniz?Ne yaptıysam olmadı. Bütün tema ve control center alakalı tweakleri sildim. Yinede çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
![]()
Aynen bu şekilde oluyor.
CCSupport'u kaldırıp deneyebilir misiniz?
iOS 12 için güncellendi.
Bende 11.3.1 var. Daha yeni restore yaptım telefona yine çalışmıyor anlam veremedim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Remove background of modules & Add border line. "
Uyarıya dikkat et olmazsa belki bişey vardır. Bu arada 11.4.1 i yeni bırakmış biri olarak gönül rahatlığı ile 12.1.1 b3 ü tavsiye ederim dostum ileride çok geri kalmamak için imzaları hala açıksa yükselmeni tavsiye ederim.
Telefonum iphone 6 plus şimdi buna gelecek mi gelmeyecek mi belli değil gibi. Kesin destek gelir unvoverdan ama iyice ios 12 de yavaşlamasından korkuyorum. Bide bu tweak nasıl çalışır var mı bir püf noktası. Hangi uyarıya dikkat etmem lazım ?
CC nin duvarkağıdına müdahale eden tweak olmasın yükle yazıyor
Cc ile ilgili 3 tane tweak yüklü. Ccsupport, ccmodules ve realcc. Acaba 6 plus ile alakalı bir durum mu arkadaşıma da yükledim onda da olmadı.
hmm ihtimal mevcut hacım bende kusursuz çalışıyor ios 12 8+