Clash of Clans jb hatası

AEARTR

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba Clash of Clans jb den dolayı açılmıyor jb gittiği zaman girebiliyorum ama jb olduğu zaman oyuna girdiği gibi atıyor sebebi bir tweakten dolayı mıdır acaba

Cihaz
İPhone X
Sürüm
14.4.2
Vnodebypass kullan. Ben oynarken açıyorum oynandıktan sonra kapatıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vnodebypass baya etkili bu Arada. Sadece oyun için değil banka uygulamaları için de kullanabilirsin. Yanında da PowerSelector kullan. Bazen devre dışı bırakınca jb düzgün çalışmazsa PowerSelector ile respring yaparsın.

Vnodebypass baya etkili bu Arada. Sadece oyun için değil banka uygulamaları için de kullanabilirsin. Yanında da PowerSelector kullan. Bazen devre dışı bırakınca jb düzgün çalışmazsa PowerSelector ile respring yaparsın.

Teşekkürler
[automerge]1641125209[/automerge]
Reposu ne acaba
[automerge]1641125745[/automerge]
Yok hocam yine girmiyor

Son düzenleme:
vnodebypass ile beraber libkrw tweakini kurmanız lazım. kurduktan sonra vnodebypass app olarak ana ekrana gelecek. uygulamayı açıp enable yapmanız lazım. sonra açılır

BigBoss reposundan Choicy tweakini kullanabilirsiniz. Supercell'e ait tüm oyunlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Oyunu 3d Touch ile "Launch Without Tweaks" şeklinde açabilir ya da direkt Ayarlar>Choicy>Applications>Clash of Clans yaparak "Disable Tweak İnjection" seçeneğini aktifleştirdikten sonra sorunsuz olarak çalıştırabilirsin.

aynen choicy işe yarıyor bende yaradı daha halen sorunsuz çalışıyor kullanıyorum

Online soccer manager açılmıyor choicy shadow denedim , açabilen var mı ?

Geri