yuklemez olaydim kardes bozuldu dock hic bir uygulama docka yuklenmiyor napcazTweak Adı : CirDock
Açıklama : Julioverne yine iş başında. Artık CirDock iOS 11 uyumlu. Dock’a istediğiniz uygulamaları eklemenizi ve animasyonları özelleştirmenizi sağlar.
Repo :Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Uyumluluk : iOS 11
Fiyat : Ücretsiz
Ekran Görüntüleri:
Ekli dosyayı görüntüle 6710
Dock ile ilgili herhangi başka uygulama var mı ? Sabahtandır kaç defa kurcaladım sorun yok
springtomize 4 ücretli, floatingdock ücretsiz, floatingdock plus ücretli bunlar işini görürDock sayısını arttırmak için hangi tweak lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
springtomize 4 ücretli, floatingdock ücretsiz, floatingdock plus ücretli bunlar işini görür
ipad tarzı yatay ekranda iki uygulamayı açabiliyorsunuz mesela. Ben genelde ilk jb yaptığımda kullanırım bunu öncesinden notlarımda lazım olan bütün repolar vardır cydiayı açar notuda ynına açıp aynı ekranda kopyala yapıştır yapıp tüm repoları az zamanda eklerim ama dahada kullanışlıdır eminimFloatingdock işimi gördü plusta fark ne var biliyormusunuZ
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ipad tarzı yatay ekranda iki uygulamayı açabiliyorsunuz mesela. Ben genelde ilk jb yaptığımda kullanırım bunu öncesinden notlarımda lazım olan bütün repolar vardır cydiayı açar notuda ynına açıp aynı ekranda kopyala yapıştır yapıp tüm repoları az zamanda eklerim ama dahada kullanışlıdır eminim