Yeni gelen güncelleme ile kredi kartı ile satın alma eklenmiş fiyat olarak 17.69€ Türkiye kuruna göre çok pahalıya geliyor. Ortak alım şeklinde oluyor mu acaba iki kişi alsak ?
bence reklamlı kullanmak en iyisi 17 € değmez JB kaybettiğin an 17 € da gider. 1-2$ tweakler alınır ama 17 € nedir.Yanlışlık yok dostum bir yıllık 10€ ömür boyu 17 €
eskiden yani güncelleme gelmeden önce tweet atarak reklamı 1 ay kaldırabiliyorduk şimdi oda yok. Ama 17 € verilmez ya.Güncellersen gelcektir muhtemelen güncel değil.Bence güncel değilse hiç dokunma kalsın öyleBeyler bende cercube kullanıyorum. Sizin gibi ücretsiz kullanıyorum. Satın almadım ama bende hiç reklam veya başka bir şey çıkmıyor. Crackli felanda değil orjinal reposundan kurdum.Sizde nerde kendi reklamı çıkıyor ?
Hayır güncelledim. 1-2 saat oldu güncelliyeli. Aralıksız video izliyorum güncellediğimden beri. Hiç bir fark yok.Güncellersen gelcektir muhtemelen güncel değil.Bence güncel değilse hiç dokunma kalsın öyle
Kusura bakmayın ama oda yok. Hiç bir zamanda olmadı.Reklam altta ki kırmızı şerit oluyor. Onun haricinde video içinde reklam değil.
Beyler bende cercube kullanıyorum. Sizin gibi ücretsiz kullanıyorum. Satın almadım ama bende hiç reklam veya başka bir şey çıkmıyor. Crackli felanda değil orjinal reposundan kurdum.Sizde nerde kendi reklamı çıkıyor ?
Hayır güncelledim. 1-2 saat oldu güncelliyeli. Aralıksız video izliyorum güncellediğimden beri. Hiç bir fark yok.
[automerge]1558917518[/automerge]
Kusura bakmayın ama oda yok. Hiç bir zamanda olmadı.