Tweak CCSupport

ramazandemiral

Yetkili
Administrator
CCSupport, diğer geliştiricilerin kendi modüllerini Kontrol Merkezi'ne ekleyebilmelerini sağlar.
Tweak yüklenmediğinde Control Center'ın bozulmamasını sağlamak için bunu güvenli bir şekilde yapar.

Ayrıca, bağımsız bir ayar olarak da işlev görür, çünkü ayarlarda taşınacak diğer sabit modüllerin kilidini açar.
Bu, bağlantı modülünü, medya kontrol modülünü, parlaklık ve ses kaydırma modülü modüllerini ve AirPlay modülünü içerir.
Stokların görülebilmesi için bu modüller için simgeler ve isimler yeniden oluşturulmuştur.

Ayrıca her iki yapılandırma için modül düzenini sıfırlamak için bir özellik de vardır (tweak yüklü, tweak yüklenmemiş).
Bunu yapmak için gerekli olan düğme, Kontrol Merkezi ayarları sayfasının altında bulunabilir.

Not : Silo yüklü ise kaldırın, kurulumda otomatik kaldırma olmazsa Silo'yu kaldırıp öyle CCSupport Tweak'ini Kurun.

Add Repo :

4A2A204C-E992-4A74-941D-21CB1E994DFA.jpegFF5DBCF0-3307-4735-AAE8-6017E9CB3783.jpeg

Son düzenleme:
Bunun ios 10.3 olanı için yok mu

11 ile uyumlu olduğunu gördüm ondan sordum 10 ile uyumlu olanı var mıdır?

Kurdum ama location respring vs bunlar yok ?

Kurdum ama ayarlar bölümünde telefonda görünmüyor

Kurdum ama ayarlar bölümünde telefonda görünmüyor
Denetim merkezini özelleştir bölümünde işlem yapabilirsin. Ayarlar bölümünde ekstra bir uygulama göstermiyor. üstte bahsettiğim cc modules konusunu da takip edersen istediğin işlemleri denetimi özelleştir ekranında yapabilirsin.

Geri