Neler yeni

Tweak CCModules & Module Whitelist

Güncelleme Bildirimini temizleyen tweak varmı acaba cc setting deki gibi temizle butonu tarzında

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ramazandemiral @gokmenecer Önceden Bu tweak ile denetim merkezine eklediğim denetimlere BioProtect ayarlarından denetimlere şifre koyma ekranın eklediğimiz denetimleri görüyordu. Ama şimdi görmüyor. her iki tweak da güncelleme aldı acaba hangisinin geliştiricisi ile irtibata geçebiliriz. Ve sizde aynı durum mevcut mu? Yada bu sorunu nasıl çözebilirim bi bilginiz var mı?

@ramazandemiral @gokmenecer Önceden Bu tweak ile denetim merkezine eklediğim denetimlere BioProtect ayarlarından denetimlere şifre koyma ekranın eklediğimiz denetimleri görüyordu. Ama şimdi görmüyor. her iki tweak da güncelleme aldı acaba hangisinin geliştiricisi ile irtibata geçebiliriz. Ve sizde aynı durum mevcut mu? Yada bu sorunu nasıl çözebilirim bi bilginiz var mı?
Limneos Kapatmış olabilir veya ccmodules güncellenmesi gerekir. (ihtimal)

@ramazandemiral
hocam denetim merkezini sıfırlamak yani ilk haline döndürmek istiyorum sitede vardı bunun bir yöntemi daha önce yaptım hiçbir müdahelede bulunmadığım halde kontrol merkezi sorunlu bir türlü bulamadım bilginiz var mı bu konuda

@ramazandemiral
hocam denetim merkezini sıfırlamak yani ilk haline döndürmek istiyorum sitede vardı bunun bir yöntemi daha önce yaptım hiçbir müdahelede bulunmadığım halde kontrol merkezi sorunlu bir türlü bulamadım bilginiz var mı bu konuda

İos 11'de cccleaner olması lazımdı tam emin değilim hatırlayamadım, düzeltiyordu.

Teşekkür ederim cevap için. sürüm ios 12 galiba sitede buldum biraz zahmetli

Denetim Merkezinizi daha da özelleşitrebilirsiniz. Bu 2 Tweak Sayesinde aşağıdaki uygulama ve sistem dosyalarını denetim merkezinize ekleyebilirsiniz.

- Cydia
- Electra
- Telefon
- Facebook Messenger
- İnstagram
- Facetime
- Safari
- Ayarlar
- Snapchat
- Twitter

- Wallet

Add Repo :

Ekli dosyayı görüntüle 2419Ekli dosyayı görüntüle 2420

Uicache
Sbreload
Rebootmodule seçenekleri tam olarak ne işe yario bilen varmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri