Çözüldü BytaFont 3

Muratsaltt

Aktif Üye
JailbreakTR
İos 12.1 cihazımda jailbreak mevcut.
Orjinal reposundan Bytafont3 kursamda Açmaya çalıştığımda İos 11 ile uyumlu değil gibi bir hata alıyorum Nedeni nedir?

İos 12.1 cihazımda jailbreak mevcut.
Orjinal reposundan Bytafont3 kursamda Açmaya çalıştığımda İos 11 ile uyumlu değil gibi bir hata alıyorum Nedeni nedir?

Orjinal reposundaki güncel değil bu repodan kurun...
Yaypixxo.com

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orjinal reposundaki güncel değil bu repodan kurun...
Yaypixxo.com

Teşekkürler çalıştı ama şimdide Cydia veya safariden yüklediğim fontları çalıştıramıyorum

bende calistiramadim..eyer hatayi bulursan yazarsan sevnirim : )
[automerge]1553199710[/automerge]
Teşekkürler çalıştı ama şimdide Cydia veya safariden yüklediğim fontları çalıştıramıyorum

bende calistiramadim..eyer hatayi bulursan yazarsan sevnirim : )
[automerge]1553199710[/automerge]

Videodaki deb dosyasını indirdim lakin ne var ki Filza uyarı veriyor "Geçerli bir debian dosyası değil" diye..

Bir kaç tane daha eklenebilir ama dosyaları iyi seçip silmek lazım

Bir kaç tane daha eklenebilir ama dosyaları iyi seçip silmek lazım
Yanlış yaparsan ;) elmada kalirsin unutma sistem dosyasıyla oynuyorsun desteklemeyen bir font kullanman bile telefonu çöp haline getirir

Ben gineso extios12 fontunu kurdum ilk olarak eğer değiştirmek istersem sorun olmaz diye düşünüyorum olur da elma sıkıntısı olursa fr yaparım :D

Ben gineso extios12 fontunu kurdum ilk olarak eğer değiştirmek istersem sorun olmaz diye düşünüyorum olur da elma sıkıntısı olursa fr yaparım :D
Çok guveniyorsun umarim kalmazsin :)))

Bytafont ile alakalı forumdaki tüm konuları hatmettim, ne var ki netice alamadım maalesef..
Sadece tweak içeriğinde varolan fontları değiştirebilmek mümkün, ilave edilenler görünmüyor, görünenler uygulandığında ise güvenli moda atıyor..

Hocam benim bir konum vardı da yönetici kendisi konuyu güncelledi şu an gerekli bir uygulama repoda yok. O yüzden yapılmıyor. Ben o konuyu güncelleyeceğim, o zaman yapabilirsin istediğin fontu.

Sayın @AirLife
Öncelikle aynı cihaz üzerinde hem Unc0ver hem de Chimera JB kullandığımı beyan etmemde fayda var.
Emek verip açmış olduğunuz konu içeriğini Unc0ver jb yapılmış bölüme uyguladığım zaman, cydia ana ekran ve yükleme ekranı haricinde gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Gelgelelim Chimera ile jb yapılmış tarafa uyguladığım zaman sistemde font değişmediği gibi cihaz kendini güvenli moda atıyor.
Sağlıcakla..

Sayın @AirLife
Öncelikle aynı cihaz üzerinde hem Unc0ver hem de Chimera JB kullandığımı beyan etmemde fayda var.
Emek verip açmış olduğunuz konu içeriğini Unc0ver jb yapılmış bölüme uyguladığım zaman, cydia ana ekran ve yükleme ekranı haricinde gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Gelgelelim Chimera ile jb yapılmış tarafa uyguladığım zaman sistemde font değişmediği gibi cihaz kendini güvenli moda atıyor.
Sağlıcakla..

Ya Chimera ya da unc0ver kullanın hocam. Ayrıca ben ikisinde de kullandım sorun yoktu. En iyisi ya restore edin bir araç kullanın. Uğraşmam derseniz rootfs yapmayı dene.

Ya Chimera ya da unc0ver kullanın hocam. Ayrıca ben ikisinde de kullandım sorun yoktu. En iyisi ya restore edin bir araç kullanın. Uğraşmam derseniz rootfs yapmayı dene.
Chimera da BytaFont calistira bildin mi ?

bende calismadi,,,tüm versionlari denedim..unc0ver da ayni yöntem ile calisiyodu .. bana link verebilirmisin ve ya nasil yaptin bi kisa anlatsan :)

Bende de çalıştı extra özel birşey yapmadım repodan indirip kurdum sadece....

bende calismadi,,,tüm versionlari denedim..unc0ver da ayni yöntem ile calisiyodu .. bana link verebilirmisin ve ya nasil yaptin bi kisa anlatsan :)

Bu konuma bak hocam. Onda da olmazsa artık yapacak bir şeyim yok. :D

Bu konuma bak hocam. Onda da olmazsa artık yapacak bir şeyim yok. :D
Buda calismadi :) diger tüm Tweakler calisiyo,,Respringe atiyo hep...tskler yinede ;)

Geri