Bu aygıtı sil dedim yanlışlıkla

ahmet123

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba jailbreak ile alakası yok ama dün ayarlar-itunes ve appstore-apple kimliği kısmına tıklayıp apple kimliğini göster dedim ve sayfayı kaydırayım derken bu aygıtı sil diye bir secenek vardı ona tıkladım yanlışlıkla ve kayboldu o seçenek.Ben şimdi neyi silmiş oldum anlamadım yardımcı olur musunuz?

Şöyle büyük ihtimal cihazın komple sıfırlanmıştır tekrar aynı cihazla giriş yaparsan orada görünecektir.

Cihazda herhangi bir değişiklik olmadı giriş yap derken app kimliğimle giriş yapmaktan mı bahsediyorsun
[automerge]1538390669[/automerge]
Bulut tabanlı itunes yazıyordu hatırladığım kadarıyla sonra aygıtı sil e bastım

Vallaha dostum neyi sildiğimi bi bilsem 😂

Büyük ihtimalle apple cihazınıza erişim yetkisi verdiğiniz bilgisayarlardan bir tanesinin yetkisini sildiniz. Çok sorun değil, tekrar yetki verirsiniz. Apple ID sayfasında ( ) cihazı sıfırlamak ile ilgili bir opsiyon göremedim.

Tekrar yetki nasıl verebilirim giriş yaptım ama onunla ilgili bir şey bulamadım
[automerge]1538392509[/automerge]
Hani bilgisayara taktığımda güven ya da güvenme tarzı bir seçenek sunuyor güven deyince yetki veriyor onunla ilgili bir şey mi
[automerge]1538392681[/automerge]
Büyük ihtimalle apple cihazınıza erişim yetkisi verdiğiniz bilgisayarlardan bir tanesinin yetkisini sildiniz. Çok sorun değil, tekrar yetki verirsiniz. Apple ID sayfasında ( ) cihazı sıfırlamak ile ilgili bir opsiyon göremedim.
Ayarlar-itunes ve appstore-apple kimliği (en üst kısımda)-apple kimliğini göster. Orda bulut tabanlı itunes kısmında bu aygıtı sil seçeneği olmalı

pardon ben yanlış anlamışım, ben web üzerinden apple id sayfasındasınız sanmıştım. Eğer cihaz üzerinden bulut tabanlı itunes --> bu cihazı sil yaparsanız çözüm şu :
App Store ayarlarından otomatik indirmeleri etkinleştirin ya da daha önce satın aldığınız bir uygulamayı tekrar indirin. Cihaz tekrar bulut üzerinden eşleştirme yapacaktır.

pardon ben yanlış anlamışım, ben web üzerinden apple id sayfasındasınız sanmıştım. Eğer cihaz üzerinden bulut tabanlı itunes --> bu cihazı sil yaparsanız çözüm şu :
App Store ayarlarından otomatik indirmeleri etkinleştirin ya da daha önce satın aldığınız bir uygulamayı tekrar indirin. Cihaz tekrar bulut üzerinden eşleştirme yapacaktır.
Hocam dediğinizi yaptım ama bir şey değişmedi wifi üzerinden mi indirmem gerekiyor acaba
[automerge]1538418172[/automerge]
Kardeşim bu sorun çok önemli bir şey mi yani daha önce satın aldıklarımı falan etkileyecek bir olay mı değilse boşuna uğraşmayayım ne yaptıysam olmadı çünkü

Son düzenleme:
Geri