BioProtect hatası

Adrenaline

Aktif Üye
JailbreakTR
Telefona BioProtect tweakını indirdim ayarlara girip az bi kurcalayınca sürekli respring safe Moda atıyor.
iOS 11.0.3

Keşke bende şu safe mode'a atan Tweak'i tespit edebilsem.. Kolay gelsin.

Ya bu bioprotectin çalışması için uashtread tweakinin kurulmasını gerekiyor.nasıl çalıştırıcaz bu bioprotecti.??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu bioprotectin çalışması için uashtread tweakinin kurulmasını gerekiyor.nasıl çalıştırıcaz bu bioprotecti.??

Hayır. Bioprotect yanında ek Tweak kurmuyor. Uashtread ++ tweakler için kuruluyor

Arkadaşlar bu bioprotecti fingertouch tweakle beraber kullanan varmı acaba.bende çakışıyor sanırım.ıos 10 da böyle birşey yoktu.ama 11 de çakıştı sanırım.kaç gündür bioprotecti kurmaya çalışıyordum bir türlü olmuyordu.fingertouch tweakini devre dışı bırakınca hem kurulumu yapabildim hemde stabil bir çalışma var bioprotecte.

Arkadaşlar bu bioprotecti fingertouch tweakle beraber kullanan varmı acaba.bende çakışıyor sanırım.ıos 10 da böyle birşey yoktu.ama 11 de çakıştı sanırım.kaç gündür bioprotecti kurmaya çalışıyordum bir türlü olmuyordu.fingertouch tweakini devre dışı bırakınca hem kurulumu yapabildim hemde stabil bir çalışma var bioprotecte.

Bi ben kullanamadım şu BioProtecti yahu ios 11.0 için kullanamıyorum

Bi ben kullanamadım şu BioProtecti yahu ios 11.0 için kullanamıyorum

Valla kardeşim bende kaç gündür uğraşıyordum.en sonunda bu tweakle çakıştığını buldum öyle kurabildim.ama fingertouch tan olduk

Forumdaki bioprotect çalışıyormu?
Bilgisi olan yazsın lütfen.

Arkadaşımla para verip kaç aydır beraber kullanıyorduk şimdi lisans hatası veriyor.
Geliştiriciye yazdım geri dönüş yapmadı.

Forumdaki bioprotect çalışıyormu?
Bilgisi olan yazsın lütfen.

Arkadaşımla para verip kaç aydır beraber kullanıyorduk şimdi lisans hatası veriyor.
Geliştiriciye yazdım geri dönüş yapmadı.

Kardeşim ıos 10 hiç sorun yoktu gayet satabildi.ama ıos 11 de böyle bir sıkıntı var.ben bioprotectin olduğu bütün repoları denedim hepsinde bu sıkıntı mevcut.ayarlardan açmadan uçak moduna al sonra bioprotecti ayarlarsan aç.aktif oluyor.yanlız her cihazı kapatıp açtığında veya respring yaptığında aynı şeyi yapman gerekiyor.birde touc ıd kullanan başka bir tweakle çakışıyor bilgin olsun.!!!!!

@ayfly Kardeş bende ios 10.2 hiç sorun yoktu kaç aydır kullanıyordum.
Aniden lisans hatası vermeye başladı.
Söylediklerinizi deneyip yazarım.
İyi forumlar.

@ayfly Kardeş bende ios 10.2 hiç sorun yoktu kaç aydır kullanıyordum.
Aniden lisans hatası vermeye başladı.
Söylediklerinizi deneyip yazarım.
İyi forumlar.

Aynen bende 10.2 sen 11.1.2 geçtim.ıos 10 süperdi.ama ileriki günlerde hailbreak stabil hale geldikçe düzelir diye umut ediyorum.

Geri