Telefona BioProtect tweakını indirdim ayarlara girip az bi kurcalayınca sürekli respring safe Moda atıyor.
iOS 11.0.3
iOS 11.0.3
Forumun reposundan reis
Burda BioProtect lisans sorunu Konusu açılmış, neden yenı bir konu açma gereği duydunuz öğrenebilir miyim ?
Keşke bende şu safe mode'a atan Tweak'i tespit edebilsem.. Kolay gelsin.
Şu tweakleri devre dışı bırakanı mı diyorsun? Neydi o tweak'in ismi?Reis teker teker kapat bak hangisi atıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İCleaner ile yapabilirsinizŞu tweakleri devre dışı bırakanı mı diyorsun? Neydi o tweak'in ismi?
Hayır. Bioprotect yanında ek Tweak kurmuyor. Uashtread ++ tweakler için kuruluyorYa bu bioprotectin çalışması için uashtread tweakinin kurulmasını gerekiyor.nasıl çalıştırıcaz bu bioprotecti.??
Arkadaşlar bu bioprotecti fingertouch tweakle beraber kullanan varmı acaba.bende çakışıyor sanırım.ıos 10 da böyle birşey yoktu.ama 11 de çakıştı sanırım.kaç gündür bioprotecti kurmaya çalışıyordum bir türlü olmuyordu.fingertouch tweakini devre dışı bırakınca hem kurulumu yapabildim hemde stabil bir çalışma var bioprotecte.
Arkadaşlar bu bioprotecti fingertouch tweakle beraber kullanan varmı acaba.bende çakışıyor sanırım.ıos 10 da böyle birşey yoktu.ama 11 de çakıştı sanırım.kaç gündür bioprotecti kurmaya çalışıyordum bir türlü olmuyordu.fingertouch tweakini devre dışı bırakınca hem kurulumu yapabildim hemde stabil bir çalışma var bioprotecte.
Bi ben kullanamadım şu BioProtecti yahu ios 11.0 için kullanamıyorum
Forumdaki bioprotect çalışıyormu?
Bilgisi olan yazsın lütfen.
Arkadaşımla para verip kaç aydır beraber kullanıyorduk şimdi lisans hatası veriyor.
Geliştiriciye yazdım geri dönüş yapmadı.
@ayfly Kardeş bende ios 10.2 hiç sorun yoktu kaç aydır kullanıyordum.
Aniden lisans hatası vermeye başladı.
Söylediklerinizi deneyip yazarım.
İyi forumlar.