Neler yeni

Çözüldü Bigboss Repo Hatası (Geçici bir durum)

alknhcgl

Aktif Üye
iOS Theme
Forumda bir arkadaş paylaşmış az önce big boss reposunu silmeyiniz diye bir yazı. Ben içi boş olduğu için silip tekrar ekleme kalktım ve sildikten sonra bir daha kurulmadı önerisi olan var mı?

Forumda bir arkadaş paylaşmış az önce big boss reposunu silmeyiniz diye bir yazı. Ben içi boş olduğu için silip tekrar ekleme kalktım ve sildikten sonra bir daha kurulmadı önerisi olan var mı?

Bende aynı hatayı yaptım geri yükleyince ZAMAN AŞIMI’na uğruyor yüklenmiyor

Cydiadan daha Fazla paket kaynagi var ordan denediniz mi...?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Var oradan yükleyince yüklüyor repolara geliyor fakat içi halen boş o kısmı bende anlamadım.

Yapman gereken şey unc0ver uygulamasına girdikten sonra sağ alttaki settings tuşuna basıp aşağıda " reinstall cydia " seçeneğini açman . Daha sonra yeniden jailbreak yap

Repo şuan cevap vermediği için içi boş olacak arkadaşlar. Çalışmalar yapılıyordur illaki. Repo tekrar aktif olduğunda içi dolu olacaktır.

Var oradan yükleyince yüklüyor repolara geliyor fakat içi halen boş o kısmı bende anlamadım.
Biraz bekleyin sanirim su an repoda bir sikinti var bende de kaynaklari guncelleyince big boss hata veriyor

AYRICA ARKADAŞLAR CYDİA BİGBOSS REPOSU ŞU ANDA ÇÖKTÜ YANİ AKTİF DEĞİL . Yükleme yapmaya ve birşey yapmaya çalışmayın . Sadece saatte bir girip yenileyin uygulamayı düzelmişse anlarsınız zaten

Bigboss reposu yoğunluktan dolayı sıkıntılı

9846466f6eecf21fedfe6a55673887c8.jpg
c4e4a98e449314ec8f4e7048f14e1184.jpg

Yapman gereken şey unc0ver uygulamasına girdikten sonra sağ alttaki settings tuşuna basıp aşağıda " reinstall cydia " seçeneğini açman . Daha sonra yeniden jailbreak yap

Konuyu bilmiyorsunuz ama insanları yanlış yönlendirmektende geri durmuyorsunuz.. tweak çalışmıyor diye cydia tekrar kurulurmu..

Repo'nun bugün aktif olmayacağını söylüyor. Umarım ki ciddi değildir.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-02-23 21.47.37.png
    Ekran Resmi 2019-02-23 21.47.37.png
    149.9 KB · Görüntüleme: 33
Bigbossta genel hata var zaten ne yüklemeye çalışsam sonunda donup kalıyor beklemek gerek zamanla düzelir

Bende boyle bir hata aldim.

Ekli dosyalar

• 02D84EB3-07BD-4B0F-8732-4F4B3E0899BF.png
    02D84EB3-07BD-4B0F-8732-4F4B3E0899BF.png
    229.6 KB · Görüntüleme: 26
Geri