Forumda bir arkadaş paylaşmış az önce big boss reposunu silmeyiniz diye bir yazı. Ben içi boş olduğu için silip tekrar ekleme kalktım ve sildikten sonra bir daha kurulmadı önerisi olan var mı?
Forumda bir arkadaş paylaşmış az önce big boss reposunu silmeyiniz diye bir yazı. Ben içi boş olduğu için silip tekrar ekleme kalktım ve sildikten sonra bir daha kurulmadı önerisi olan var mı?
Cydiadan daha Fazla paket kaynagi var ordan denediniz mi...?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz bekleyin sanirim su an repoda bir sikinti var bende de kaynaklari guncelleyince big boss hata veriyorVar oradan yükleyince yüklüyor repolara geliyor fakat içi halen boş o kısmı bende anlamadım.
![]()
Böyle kalakaldı VAZGEÇ diyerek çıkış yaptım yoksa öylece bekliyor.
Yapman gereken şey unc0ver uygulamasına girdikten sonra sağ alttaki settings tuşuna basıp aşağıda " reinstall cydia " seçeneğini açman . Daha sonra yeniden jailbreak yap
Eksik dosyalar olunca yeral kurulmuyor alışmış gözler siyaha şimdi beyaz beyaz çok kötü duruyorJailbreakTR repomuz %900 üzerinde trafik artışı var BigBoss ne yapsın :)
Sabredin düzelecektir.
Konusu açılmışken repomuzdaki tweaklerin sürüm uygunluk testleri ne zaman yapılıp eklenir repoya :)JailbreakTR repomuz %900 üzerinde trafik artışı var BigBoss ne yapsın :)
Sabredin düzelecektir.
Hafta ici komple tümünü elden geçireceğim hocam. Sıkışık vaktimde çıktı maalesef:)Konusu açılmışken repomuzdaki tweaklerin sürüm uygunluk testleri ne zaman yapılıp eklenir repoya :)
Hafta ici komple tümünü elden geçireceğim hocam. Sıkışık vaktimde çıktı maalesef:)